Så om omklassificering en uppfart

Grus uppfarter är ett prisvärt alternativ till asfalterade uppfarter , och ett praktiskt val om ditt hus ligger långt tillbaka från vägen . Nackdelen är att de kräver regelbundet underhåll. Om de inte är korrekt installerade , kommer blöta vädret lossa undergrund under och dra stenarna ner , vilket resulterar i gropar och en ojämn yta . Omklassificering en uppfart är en mödosam process , men det kommer att permanent förbättra stability.Things Du behöver
Spade eller grävmaskin maskin
Tarp
Rake
skopor till Compactor maskin
Grus

Visa fler Instruktioner
1

Ta bort gruset från uppfarten med en spade och dumpa den på en presenning för återanvändning . Om uppfart är lång , överväga att hyra en grävmaskin maskin för att minska arbetskraften .
2

Rake bottenlagret av grus i små högar och dumpa högarna i hinkar om de är täckt i smuts . Häll varmt vatten i hinkar och lämna dem ute i solen för att ta bort så mycket smuts som möjligt innan han återvände gruset på uppfarten . Addera 3

Unearth all matjord från uppfarten plats med en spade eller grävmaskin maskin . Gräv ner tills du träffar den hårt smutsen under matjorden . Mängden av smuts att avlägsna kan intervallet från 6 till 12 inches , beroende på mängden av matjord du har. Dumpa jorden på en separat presenning och använda den för att jämna ut låglänta områden i ditt landskap .
4

Börja i slutet närmast huset och gräva ner 1 tum mer med varje 8 meter längd att pitch uppfarten mot gatan för dränering .
5

Gå över alven med en komprimator maskin två eller tre gånger , eller tills alven motstår trycket . Kompakte smutsen förhindrar grus från att sjunka ner igen .
6

Lägg det undre lagret av grus över den packade smuts och sprida den med en kratta .
7

Lägg medel grus in på webbplatsen för att byta ut matjorden du tog bort . Komprimera den tills klipporna kännas fast och stabil .
8

Lägg det översta lagret av grus över uppfarten . Rake ytan till en krona så den högsta punkten rinner ner i mitten och den lägsta är längs sidorna för dränering . Addera