Hur man skapar en pavestone Gångväg

pavestone är ett företag som tillverkar marksten , kantstenaroch andra hem förbättring förnödenheter som är utformade för att hjälpa villaägare att installera självständigt stora projekt , som till exempel gångvägar . Pavestone s gatstenar är utformade för att ge enkel installation för konsumenten . Till skillnad från många andra gatstenar , pavestone asfaltläggare kräver ingen betong eller murbruk för att slutföra installationen . Om du vill skapa en gångväg i din trädgård kan du använda en kombination av pavestone s gatstenar och begränsningar kanten för att slutföra projektet . Dessa produkter kan köpas från många byggvaruhus över country.Things du behöver
Platt spade
Slang med spraymunstycke
Hand sabotage
Paver splitter
Hammer
Vibroplatta
Metal stakes
Nivå
Raka virkesstycke
Broom
pavestone asfaltläggare sand
Kross kör grus
Sprayfärg
Måttband
lövblåsare

Visa fler Instruktioner
mäta gångväg
1

Markera området för önskad gångväg genom sprej måla en linje längs gränsen . Mät längd och bredd markerat gångväg . Multiplicera längden av bredden för att hitta den totala kvadratmeter i ditt område . Du kommer att behöva köpa denna mängd pavestone asfaltläggare för att avsluta projektet .
2

Mät längden på gränsen av din gångväg . Du kommer att behöva köpa denna längd begränsningar kant att avsluta projektet . Addera 3

Beräkna mängden sand som du behöver för ditt projekt . För att göra detta , multiplicera den totala kvadratmeter av din gångväg (som bestäms i steg 1 ) med 0,00309 . Denna siffra kommer att motsvara det totala kubikmeter sand som du behöver för att köpa för att avsluta projektet .
4

Beräkna mängden grus som behövs för att slutföra projektet . För att göra detta , multiplicera den totala kubik bilder av behövs sand (som bestäms i steg 3 ) med 4 . Resultatet kommer att motsvara det totala kubikmeter grus du behöver köpa för att avsluta projektet .

Förbereda Ground
5

Ring din lokala energibolag minst tre dagar innan du planerar att börja gräva . Bolaget kommer att komma hem till dig och markera dina verktyg för dig , så du kan vara säker på att inte träffa något samtidigt gräva .
6

Ta bort alla stenar, gräs och andra hinder från området för din gångväg , med din spade . Släng detta material .
7

Ta bort en 7 - tums , jämnt lager av jord från området för din gångväg . Använd din platt spade för att hjälpa dig att uppnå ett jämnt lager av utgrävning . Tamp marken , med hjälp av din hand sabotage .
Installation av grund och Edge begränsningar
8

Sprid en jämn , 4 - tums lager grus i din utgrävda jord . Tamp gruset med hjälp av din vibroplatta . Detta kommer att säkerställa en stabil bas för din gatstenar .
9

Placera dina begränsningar kant längs gränsen i din gångväg . Insats varje avsnitt av kantning på plats genom att hamra en metallstavsi hålen längs sidorna av kantning . Använd en insats per linjär fot av kantning .
10

Sprid en 1 - tums lager av sand över lager av grus . Spraya sanden med en trädgårdsslang tills den är fuktig , men inte mättad med vatten .
11

Lägg en rak bit av timmer över lager av sand . Använda kanten av timmer, utjämna skiktet av sand tills helt jämn. Om det finns några hål , fylla dem med mer sand . Låt sanden torka , och inte röra eller på annat sätt störa sanden under tiden . Addera Installera asfaltläggare
12

Placera en gatsten ovanpå sanden vid ett hörn av rullbandet . Lay fler asfaltläggare , med början vid kanten av den första. Fortsätt om vägbeläggningsstenartills alla har lagts.
13

Mark områdena några gatstenar som måste skäras för att upprätthålla gränsen av din gångväg. Skär dessa områden med hjälp av asfaltläggare splitter . Då låg snittet läggaren på plats .
14

Compact gatstenar på plats med hjälp av din vibroplatta . När du gör detta , börjar i mitten av gångvägen och arbeta dig mot kanterna . Gå över ytan minst fyra gånger för att se till att gatstenar är helt packad .
Avsluta Gångväg
15

Sprid sand över ytan på din gångväg . Med hjälp av din kvast , skjut sanden i utrymmena mellan asfaltläggare stenar .
16

Sprid mer sand och fortsätta trycka den in i utrymmen med din kvast tills alla platser är fyllda . Blås överflödigt sand från gångvägen med hjälp av din lövblåsare .
17

Spraya en fin dimma av vatten över gångvägen . Det vatten gör att sanden som fyller lederna i gångväg . Addera