Hur många gånger kan en palmträd Grow Coconuts

? Kokos palm har blivit så utbredd i tropiska platser som dess exakta ursprung är fortfarande osäker . Muttern av detta träd är uppskattad för dess värde som en komponent i allt från schampo till matolja . Detta gör den till en viktig jordbruksprodukt i många länder , där den typiska kokospalm producerar ett stort antal kokosnötter . Coconut Tillväxt

kokosnöt palm ( Cocos nucifera ) växer kokosnötter så länge som 80 år . Tekniskt sett " frukten " av trädet, kokosnötter börja visas mellan sex och 10 år efter det att trädet har börjat gro . Den når sin fulla kapacitet för produktion av frukt mellan 15 och 20 år , ger i genomsnitt mellan 400 och 500 kokosnötter per år . Den kokosnöt träd är en medlem av Palmae familjen , även kallad Arecaceae familjen .
Funktioner

Trädet producerar kokosnötter året runt med varje frukt kräver ett år till nå full mognad . Kokos yrkar en längd av 15 inches och 12 inches i bredd . Frukten är omgiven av en brun , hårigt skal som , när den öppnas, avslöjar vita köttet approximativt 1 tum tjock. Den ihåliga av frukten innehåller en vit , vattnig vätska som vanligen kallas " kokosmjölk. " Storleken på denna vätska kommer att bero på hur mogna kokos är .
Träd

kokosnöt träd i sig är en träig perenn som växer upprätt eller med en svag kurva . Krönt av en krona av löv som kan växa 18 meter lång och 4 meter bred , de kokos frukt blommor från dessa blad och tillbringar sin växande tid i denna del av trädet . Kokos är en viktig kommersiell gröda , av avgörande betydelse för ekonomin i många tropiska länder . I mindre utsträckning , är det odlas kommersiellt i den amerikanska delstaten Florida eller planterade som ett landskap exemplar .
Använder

kokosnöt kött och mjölk används i en stort antal olika sätt. Den vattniga vätskan bäst skördas i grönt , omogna nötter vid ca 5 månaders ålder , en tid då det kommer att ge ca 2 koppar vätska . Denna kokosmjölk kan smuttade raka eller användas i andra drycker . Det kan även jäsas i en öl i vissa kulturer. Köttet av kokos är vanligt torkas och används i godis , bakning eller avnjutas rå . Addera

Vorherige Seite