Home & Garden >> Hem Trädgård >> Landscaping & Outdoor Building >> Landskaps buskar >> Content

Vad är en highbush Blueberry

?

Amerikanskt blåbär , de highbush blåbär , är en lövfällande buske , utvecklas för att vara så lång som eller högre än en människa och växande infödda i östra USA . Kan producera ätliga bär , har highbush blåbär andra användningsområden i landskapet i samband med dess egenskaper. Den highbush blåbär kräver speciella förutsättningar att växa bäst och genererar mest frukt.
Geografi och växtförhållanden Home < p> highbush blåbär i naturen växer i sumpiga områden, mossar och i lågt belägna ställen . Dess utbud sträcker sig från södra kanadensiska provinser i östra delen av kontinenten söderut genom Georgien . Distributionen går västerut till Texas och Oklahoma och så långt norrut som Midwest stater som Wisconsin . De idealiska odlingsförhållanden för highbush blåbär funktionen fuktig , organiskt berikad jord med ett surt pH-värde mellan 4,8 och 5,2 , i enlighet med den Missouri botanisk trädgård . Rötterna till denna buske är grunda , vilket gör bra dränering i marken där du plantera den en nödvändighet .
Storlek och funktioner Omdömen

De flesta former av highbush blåbär växa mellan 5 och 8 meter höga , med de största exemplaren ibland så stor som 12 meter . Den highbush blåbär funktioner många stjälkar , mörkgrön lövfällande lövverk och gråbruna barken på äldre tillväxten . De buske blommar under maj , med blomningarna förekommer vitaktig - rosa och ofta prålig , enligt University of Connecticut växtdatabasen. Frukten , lika bred som en halv tum , är svart - blå och välsmakande. Nedgången bladverk är en tillgång för landskapet , med löven byta till nyanser av rött , lila, orange och gult .
från:http://hem.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-shrubs/1012131265.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.