Gräns ​​Hedge för Landskapsplanering

En stor bakgård trädgård kan sakta växa utom kontroll , som producerar en oattraktiv utseende . Vissa trädgårdsintresserade dela utrymmen i en trädgård genom att bygga små staket , såsom strejkvakt trä . Däremot kan små staket inte vädja till alla trädgårdsmästare . Gränssäkringarerbjuder en naturlig barriär mellan trädgårdsområden, genererar ett naturligt utseende för den övergripande landskapet . Detta är vad du behöver
Busk plantor
Spade
Garde Murslev
Vatten
Vattenkanna
Slang
Gödsel
Visa fler Instruktioner

1

Välj en buske typ som växer till önskad höjd behövs . En gräns häck som är överdrivet högt kan skapa avskildhet i trädgården , men kan blockera solljuset till omgivande mindre anläggningar . Tänk på bakgården anläggning layout då avgöra vilken buske att använda .
2

Rensa eventuella ogräs eller undervegetation från häcken avsedda plantering område genom att gräva med en spade eller murslev .
3

Gräv ett hål , med en spade eller murslev , för varje buske planta . Se till att hålet är tillräckligt djup för att på lämpligt sätt stödja stammen och grenarna ovan jord . Dessutom skapar hålen så nära varandra som möjligt. Denna nära placering kommer att skapa gräns häck barriär utseende som de buskar växa med tiden .
4

Placera varje buske plantor i sitt hål . Tillsätt en liten mängd gödsel i jorden som omger växten. Täck rötterna och hålet med jord med hjälp av murslev eller spade . Blöt området med vatten med hjälp av en vattenkanna eller slang . Addera