Blommor som växer bra i sydöstra USA

Medan temperaturerna i de norra delarna av sydöstra USA på sällsynta tillfällen dopp till noll på vintern , detta är snarare undantag än regel . Detta möjliggör ett antal blommande växter att växa i det vilda i den sydöstra , varav många är anpassningsbar till din landskaps behov .
Gul Giant isop

Gul jätte isop ( Agastache nepetoides ) kan växa till 8 fot och detta örtartade blommande perenn av sydöstra växer snabbt . Gul jätte isop tillhör mynta familjen , men just denna mint har inte den varumärkes stark mintdoft. Bladen , formade som pilar , utvecklas till 5 inches och blommorna kommer att vara i terminal kluster upp till 5 inches lång . Den gröna gula blommar packa in spikar i slutet av kraftiga stjälkar . Gul jätte isop växer i vilt tillstånd i bördiga skogar och snår . Anläggningen kommer att växa i skugga eller sol , med sin gemensamma landskaps använder är som en del av vildblomman och fjärilsträdgårdar .
Violet Wood Sorrel

The Lady Bird Johnson Wildflower Center beskriver violett trä ängssyra ( Oxalis violacea ) som " känslig ". Växande infödd under alla de sydöstra delstaterna , bebor violett harsyra fält, steniga skogsklädda områden och gläntor där sur jord är närvarande . Violet harsyra växer till 9 inches , vilket gör att dess användning i stenpartier och som ett gräns art . Violet harsyra utvecklas från en glödlampa , som du kan plantera på hösten och förväntar oss goda resultat . Blommorna blommar i maj med rosa - lavendel blomma ibland göra ett extranummer framträdande i svala hösten väder efter anläggningen har förlorat sina blad , enligt den Missouri botanisk trädgård . Blasten liknar den klöver och det är ätbart. Använd den som sallad .
Spring Beauty

Växa hemma i sådana sydöstra platser som Georgia , Alabama och Mississippi , fjäder skönhet ( Claytonia virginica ) är ett förebud om i slutet av vintern . Blommorna blommar i april , med den vita till rosablommorutvecklas i grupp toppar stjälkarna . Spring skönheter är flyktig , med hela anläggningen går vilande i slutet av vårmånad ; bladen falla av och som en liknande arter , krokusen , dör växten tillbaka till marken. Spring skön hanterar sol och skugga lika bra . Anläggningen är en bra passform för platser som stenpartier och skog trädgårdar . Spring skön hålla låg på marken , sällan överstiger 9 eller 10 inches i höjd .