Arkansas Landskap Växter för full sol

Massor av växter värda landskaps arbetsuppgifter växer infödd i Arkansas , med många klarar att full sol plats på areal . Vissa är buskar , vissa är träd och andra är perenna blommor . Dessa Arkansas arter inte krympa bort när solen skiner på dem i timmar i sträck , ger dig med växter för att fylla flera behov . Amerikanska Smoketree

minuten hår förknippas med kluster av små blommor ger den amerikanska Smoketree ( Cotinus obovatus ) sitt namn : avstånd trädet ser dimmig på grund av deras närvaro . Smoketree är en Arkansas infödd kräver full sol livsmiljö där att frodas . Att växa till 30 fot , har amerikanska Smoketree bark som liknar bältros , konstaterar University of Arkansas Avdelningen för jordbruk . Blommorna kvar långt in på sommaren , med de små böljande hår förvandlas från rosa till lila på vägen . Bladen är blågröna . Denna anläggning kommer att växa i många typer av jord, inklusive steniga områden , så länge de dränera tillräckligt .
Loblolly Pine

Var försiktig vid hantering av kottarna av Loblolly tall ( Pinus taeda ) , och se till att undvika sina vassa taggar . Loblolly tall är infödd i 15 stater i söder , inklusive södra Arkansas , enligt den " National Audubon Society Field Guide till träd : . Östra regionen " Användbar som en skärmträdnär omogna , kan loblolly tall växa till 80 fot . Loblolly tall , liksom många tallarter, vill vara i full sol. Denna tall kommer att göra bra trots torka och föredrar sur jord . Loblolly tall fungerar bra i grupp planteringar och trots sin storlek , det skapar bara en ljus nyans som gör att du kan odla andra växter under den.
Tickseed

Tickseed ( Coreopsis grandiflora ) går under namnet av storblommiga coreopsis , en hänvisning till den lysande gul blomma som når en diameter på 2,5 inches . Tickseed , en perenn , inte bara gör bäst när du hittar en fullständig solen livsmiljö för det , det kräver torr jord . Mark innehåller lera eller grus är lämplig om det rinner väl . Tickseed växer vilt på prärien och höglänta skogs inställningar . Bin och fjärilar är inte främmande för tickseed , som är hemma i Arkansas och andra sydliga lokaler .
Swamp Rose Mallow

Det är logiskt att swamp rose malva ( Hibiscus moscheutos ) skulle kräva en våt område att växa i , men de ständigt återkommande kräver också full sol för att trivas . Swamp rose malva är en buske med många stjälkar som du kan plantera i en behållare så länge du håller det vattnas . Använd denna Arkansas infödd i fuktiga fläckar av ditt landskap , såsom soldränkta , låglänta områden och i närheten av dammar och vattendrag . Swamp ökade malva växer till 7 meter innan de dör tillbaka under vintern till sina rötter ; det fjädrar tillbaka till livet på våren . Swamp rose malva producerar blommor så bred som 6 inches , konstaterar floridata . Addera