Hur att lägga en naturlig skiffer uteplats i Dirt

Naturliga skiffer uteplatser ger en slitstark yta för en utomhus utrymme . Skiffer är naturligtvis väderbeständigoch visuellt tilltalande , vilket gör det till ett idealiskt material för uteplatser och gångvägar . Att lägga en naturlig skiffer uteplats är faktiskt inte så svårt som det kan verka . Välj en plats som är i huvudsak nivå att börja med , och du kommer att göra projektet så mycket lättare . Även om arbetsmarknaden är ganska intensiv , de verkliga stegen är inte svårt . När projektet är klar kommer du att ha en plats att sitta , slappna av och beundra ditt hårda arbete . Detta är vad du behöver
Måttband
4 träpålar
Mallet
Spade
Skottkärra
Nivå
4 skivor , 2-av - 4 - av - 96 - tums
Hammer
Framing spik , 1 låda
Sand
Naturliga skiffer bitar , ca 2 -inches i tjocklek
Utility kvast
Slate chips
Visa fler Instruktioner

1

Välj en plats att lägga ditt naturliga skiffer uteplats . Använd ett måttband för att mäta ut en 96 - av - 96 - tums fyrkant i utrymmet .
2

Kör en träpåle i varje hörn av torget med en hammare . Använd en spade för att ta bort smuts från detta område till ett djup av 4 inches. Placera smuts i en skottkärra för att tas bort från din bostad . Addera 3

Placera en av de 2-av - 4 - av - 96 - tums skivor över det utgrävda området . Placera en nivå på toppen av styrelsen i centrum . Kontrollera att smutsen är nivån . Om det inte är , gräva ut mer eller fylla i den tills den är nivån . Placera brädor tvärs över den andra riktningen. Justera tills ytan är nivån .
4

Placera 2-av - 4 - av - 96 - tums skivor tillsammans för att bilda en kvadrat . Fäst ihop brädorna genom att hamra två inramning spikar i varje led . Ställ trä torget i det utgrävda området .
5

Fyll den utgrävda området med en 2 - tums - djupa lager av sand . Placera en skiffer bit på sanden . Ställ skiffer på plats genom att knacka det med en hammare . Fortsätt tills torget fylls i med skifferbitar.
6

Lägg ett lager sand över toppen av skiffer bitar. Pensla ytan på uteplatsen med ett verktyg kvast att driva sanden i utrymmena mellan skiffer bitar . Lägg till mer sand tills alla har fyllts . Sopa ytan på uteplatsen ren .
7

Ta trä torget från hela skiffer uteplats . Fyll i vänster genom avlägsnande av träram med skiffer marker för att slutföra uteplats utrymme . Addera