Home & Garden >> Hem Trädgård >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Grunderna >> Content

Hur Landscape en Front Yard på en livlig gata

När landskaps en gårdsplanen , betrakta din omgivning . Om du bor på en trafikerad gata , finns flera landskapsarkitektur idéer för att skapa avskildhet för din familj . Gatan buller och förbipasserande kan komma med territorium , men en tankeväckande kombination av växter , staket och en fontän kommer att återställa en känsla av lugn till din gårdsplanen och maskera några av de noise.Things Du behöver
staket
prydnadsgräs eller klätterväxter
Asfaltläggare, grus eller tegel
växter
Mulch
fontän eller bänk
Visa fler Instruktioner
1

Skapa ett landskap design planera för din trädgård. Rita ut idéer kommer att hjälpa dig att visualisera hur olika landskapselementkommer att arbeta tillsammans . Markera befintliga funktioner som träd , uppfarten och främre farstun på planen .
2

få en utomståendes perspektiv på din trädgård. Stå framför ditt hus och betrakta det intryck du vill att folk ska ha när de passerar förbi . Vill du helt blockera allmänhetens syn på din främre gården till ett privatliv och ljudvallen , och ändå göra gästerna känna sig välkomna ? Eller föredrar du att fokusera på att göra din främre gården del av gatan är landskapet ? Addera 3

Lägg ett staket för att upprätta en tydlig tomtgränsen och visuell gräns . Staketet kommer att hålla djuren från din trädgård och skydda alla gräsmatta tillbehör som du kanske vill lägga till . Staket finns i en mängd olika utföranden , och kan hjälpa till slips i ditt hem med den övergripande estetiska av gatan .
4

Skapa en attraktiv levande vägg för att lägga grönska till gatan och blockerar en del av ljuden från trafik och människor . Ornamental gräs , blommande vinstockar eller engelska murgröna längs staketet underlätta övergången från en trafikerad gata till en tyst gårdsplanen .
5

bedöma tillståndet för din främre gångväg . En trevlig front gångväg välkomnar gästerna när de lämnar kaos i en hektisk gata bakom . Asfaltläggare , grus och tegel är några typer av hardscape material att skulptera en främre gångväg som passar konturerna av din gård .
6

Linje din gångväg med rabatter för att locka kolibrier och fjärilar . Häng nektar matare och kombinera växter i olika höjder , färger och texturer för att skapa en doftande , aktiv miljö .
7

Edge dina rabatter och gångväg med tegel , sten eller asfaltläggare . Kant lägger stil till landskapsarkitektur och definierar former och rena linjer av växtbäddar för att göra dina blommor sticker ut .
8

Täck rabatter med kompost för att förhindra ogräs och hjälpa växter trivs .
< Br > 9

Välj en gårdsplanen tillbehör för att understryka de starkaste sidorna av din trädgård. En bänk under ett skuggigt träd eller en liten fontän kommer att hjälpa dig njuta av din plats . Ljuden av biltutor , passerar konversationer , dörrar igen och andra yttre distraktioner kommer att blekna i bakgrunden som bekvämligheter i rinnande vatten , fladdrande fjärilar och blommande rosor gör du känna dig som hemma . Addera

från:http://hem.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-basics/1012091683.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.