Icke - giftiga blommor & Växter för Katter

Trädgårdsmästare som delar sin plats med katter måste göra noggranna val när det gäller att plantera val . Ett stort antal anläggningar kommer att ha negativa effekter på hälsan hos katter och kan vara toxiskt vid förtäring . Beroende på anläggningen , blad , stjälkar , blad och andra delar kan vara skadliga och kan orsaka andnöd , njursvikt och död . För att undvika problem bör odlarna anser växter som producerar några skadliga effekter på sina husdjur . Daisy

Daisies , en medlem av solros familj , är bland de mest använda växter både inomhus och utomhus . De finns i flera färger och storlekar och har en vas liv i flera veckor . Gerbera daisies är bland de vanligaste daisy -typer och är säkra om de intas av katter , hundar och hästar , vilket gör dem till en idealisk val för kattvänligahem och trädgårdar . De trivs bäst i USDA hardiness zoner 9 och 10 , men kan odlas inomhus i kallare klimat .
Bambu

Bambu är ett stort och vari familj av växter som omfattar små och stora medlemmar ; vissa når inte högre än några inches medan andra kan växa för att vara så hög som 100 meter . Beroende på den specifika typ , de växer i nästan alla klimat i världen . De är enkla att odla och kräver väldigt lite vård en gång etablerade . Bambu är vanligt förekommande växer inomhus och kommer att göra bra i svagt ljus eller full sol situationer . Odlare bör komma ihåg att ge tillräckligt utrymme för tillväxt , som bambu är en härdig odlare , och rent vatten . Bamboo av alla slag är ofarligt vid förtäring av katter .