Home & Garden >> Hem Trädgård >> Landscaping & Outdoor Building >> Rabatter och special Gardens >> Content

Hur att väder Artificial Flowers & amp ; Växter

< p > Konstgjorda växter och blommor är bra alternativ för dem som inte har en grön tumme . För utomhus utsmyckning , är det bäst att leta efter konstgjorda växter som är avsedda för utomhusbruk visning . Dessa växter kommer från fabriken med blasten belagd med väderbeständighet . Om dina konstgjorda växter och blommor är gjorda för inomhusbruk , kan de väder . Varje sprut tyg skyddsmedel tillverkas för utemöbler kommer att fungera. När bladen är belagda , kommer de att stå upp för det värsta vädret har att kasta på dem .
Vad du behöver
Fabric skyddsmedel
Cloth
Hårtork
Majsmjöl
Instruktioner
1

Damm löst skräp bort av konstgjord växt . En hårtork inställd på låg är ett effektivt verktyg om du har en förlängningssladd , eller använda en burk med tryckluft . För mindre utomhusväxter , fylla en stor påse med 1/2 kopp salt eller majsmjöl . Doppa anläggningen i och skaka den i 90 sekunder . Saltet och majsmjöl kommer att absorbera all löst skräp .
2

Torka alla klängande skräp bort med en trasa fuktad med en lösning av lika delar vatten och vinäger .
< Br > 3 < p > Coat växtens bladverk med ett skyddande lager av tyg spary . Coat lövverket enligt tillverkarens anvisningar . Låt pälsen torka och applicera ett andra skikt .

från:http://hem.98905.com/landscaping-outdoor-building/flower-beds-specialty-gardens/1012131106.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.