Hur man installerar en Layered Brick Garden Edge

Att bygga en tegelsten kantning är en enkel process . Målet är att skapa en bård av tegel som kommer att förhindra oönskade växter och ogräs från att krypa in i din trädgård . Du bygger ett ogräs och gräs barriär mellan gräsmatta och planteringskärl . Den liggande tyg som används kommer att förhindra tillväxten av ogräs i diket och runt tegel. Vilken som helst typ av tegel kan användas i denna design. I dag , många typer av tegelstenar finns i olika former och storlekar och även colors.Things du behöver
Trädgårdsslang
gräsmatta kantverk
Square näsa spade
Landskap material tyg
Skottkärra
3/4 krossad grus
2 trä stakes
Hammer
Roll av surr
Steel kratta
Brick valfri
Nivå
Razor kniv
Visa fler Instruktioner
1

Använd en trädgårdsslang för att definiera din dike . Placera slangen där du vill att kantning för att vara . Slangen är idealiskt eftersom det kan böjas för att följa alla kurvor som du vill ha i din bård .
2

Kör kantskäraren längs gräsmattan för att skära gräset och gör en fin ren kant . Skär minst 4 inches till 6 inches ner . Addera 3

Använd en fyrkantig näsa spade för att poppa ut smutsen och göra en fin plan botten för 6 tum djupt dike . Diket bör vara 6 inches bred . Detta kommer att lämna en 2 tums lucka för en grusbarriärmellan gräset och trädgården . Ställ undan trädgårdsjord för ryggfyllning.
4

Lägg ner det svarta landskapet materialet i diket . Oroa dig inte överstiger sticker ut över kanten på diket . Kasta lite grus i diket för att hålla den nere .
5

Fyll din dike med 3/4 tum krossat grus med en spade och skottkärra . Du måste fylla det ca 4 1/2 till 5 inches ovanför botten av diket . Detta kommer att lämna dig om en tum av tegel ovanför klass. Detta är idealiskt så gräs inte täcker din tegel och du kan se den kant bättre .
6

Hammer i ett landskap av aktierna i ena änden av diket inte i mitten men åt sidan . På insatsen märket från ett djup på 4 1/2 inches . Gör detta vid den andra änden med en annan insats. Sträng ett snöre mellan de två insatserna och knyt båda ändar av så att strängen är i nivå med både märken på insatserna . Håll linjen stram och använda den som en guide .
7

Använd en kratta och händerna för att flytta grus så att den överensstämmer med höjden på strängen . Tryck ner berget riktigt bra med spaden .
8

Lägg tegel i diket och se till att tegel är ca 1 cm ovanför betyget . Använd en nivå för att se till att tegel sitter nivå .
9

Varje 10 tegel låg en lång 2 x4 för att kontrollera nivån av tegel och att försäkra tegel är 1/2 tum till 1 tum ovan grade . Lägg nivån över 2 x 4 . Använd en hink av grus för att ta bort grus om högt och stötta upp låga punkter om alltför låg .
10

Fyll i luckorna med grus på båda sidor om diket . Detta grus kommer att försäkra ordentlig dränering . Använd ett rakblad för att skära alla landskap tyg sticker upp ur diket .
11

Nu hälla trädgårdsjord över topparna i tegel och grus på vardera sidan till djup av 1 /4 tum och låt jorden fylla i sprickorna . Sopa försiktigt toppar av tegel ren . Tvätta jorden av tegel med en trädgårdsslang . Jorden kommer att fylla gapet mellan tegel och gräset . Addera