Hur man bygger en Raised Bed Trädgårds Planter

upphöjd bädd trädgård plantageägare kan skapa en trädgård arrangemang där det växande materialet inte är förorenad av ogräs i trädgårdsjord . Upphöjda plantage göra trädgårds enklare eftersom tenderar att de växtbäddar kräver mindre böjning och knästående , och används ofta för att skapa separata grönsaksodlingar . Planteringsmaskiner kan göras från lättillgängliga material , och ibland kan du spara pengar genom att hitta begagnade delar av trä i en byggrivningsyard.Things du behöver
16 - tums - långa 4 - gånger-4 inlägg , 4
8 - fot långa 2 - by - 6 skivor , 6
Saw
Träskruv
Skruvmejsel
Visa fler Instruktioner
bygga ändarna
1

Skär två av de 2 - by - 6 skivor i hälften med hjälp av en såg , för att ge dig fyra brädor , var 4 meter lång .
2

Stand en 4 -gånger-4 hörnstolpe på sitt slut , och linje ett av de 4 -fots styrelser upp mot den. Styrelsen ska vara på sin tunna kant , och i slutet av styrelsen ska ligga mot kanten på hörnstolpen . Addera 3

Borra två guide- hål genom styrelsen , och använd en penna eller en skruvmejsel för att markera var hålen i styrelsen ställer upp med hörnstolpen . Borra styr - hål för skruvarna som håller brädorna till posten , på posten , där du har gjort markeringarna . Skruva styrelsen att hörnstolpen med hjälp av 3 ½ - tums träskruvar .
4

Fäst den andra änden av bordet till en annan hörnstolpe , med samma metod , och bifoga en andra styrelse till de två hörnstolpar , så att den vilar på den första styrelsen . Hörn inlägg bör sträcka fyra inches utanför styrelserna . Detta skapar den ena änden av den upphöjda planter .
5

Upprepa stegen för att skapa den andra änden av planter .
Bygga Sidorna
6

Stand en ände av planter upprätt med bottenplattan i jämnhöjd med marken. Rada upp en 8 fot kartong med en av hörnstolparna , så att änden av de 8 - fot ombord i linje med den ände av bottenplattan fäst vid hörnstolpen . Hörn inlägg kommer att vara inne i färdig planter .
7

Fäst 8 - fot ombord på hörnstolpen med 2 3 ½ - tums träskruvar , och fäst den andra änden av den 8 - fot ombord till den andra änden av den planter på samma sätt , med hörnstolpen på insidan av planteringsmaskinen .
8

Placera en andra 8 - fot ombord , så att den står på den första, och bifoga det till de två hörnstolpar med hjälp av träskruv . Du har nu tre sidor av planter , med hörnstolparna på insidan , utskjutande fyra inches ovanför styrelser .
9

Fäst de sista två 8 -fots styrelser till den öppna sidan av planter , med användning av samma metod som används för att fästa de två första, och hyveln är nu monterad. Addera Installera planter
10

Vrid planter över, så att den utskjutande hörn inlägg är på botten , och placera planter i din trädgård .
11

hörnstolpar ska gräva i marken , för att hålla politiker på plats . Du kan behöva gräva hål för att rymma hörnstolparna , om marken inte är mjuk .
12

Fyll planter med jord , kompost eller planteringsjord mix , och du är redo att plantera .
Addera