Hur man bygger en fristående Sitting Wall

För villaägare som letar efter ett sätt att uppgradera gården , ett alternativ att överväga är att bygga en fristående sittvägg. En sitt mur uppbyggd av sten kan ge en plats för dig och dina gäster att sitta och slappna av . Den kan också fungera som en attraktiv gräns för din uteplats eller trädgård . Att bygga en sittande vägg är ett projekt som du kan fylla med lite assistance.Things du behöver
Paver stenar
träpålar
Hammer
String
Spade
Rake
tamp
Paver bas
sten damm
Spade
Nivå
Gummiklubba
Wet såg
Masons mejsel
Skyddsglasögon
Murverk lim
capstones

Visa fler instruktioner
en

Lägg en sten vid varje ände av botten där väggen installeras. Kör en påle i marken vid den yttre hörn en tum bort från stenarna . Knyt ett snöre runt de fyra insatserna , och ta bort stenarna .
2

Gräv ett dike 6 inches djupt inne i området som markerats med strängen . Rake markytan i botten av diket och packa ner det. Addera 3

Häll en tum av utläggare bas i diket och sedan rake den mjuk och packa ner det. Paver bas är en blandning av bergkross och stendamm.
4

Lägg två 1 - tums lager av asfaltläggare bas till diket , med samma teknik .
5

Mät avståndet mellan toppen av vägbeläggnings basen och den övre delen av diket. Avståndet ska vara minst lika med halva höjden av en av asfaltläggare stenar plus 1 tum . Om det behövs , lägga ytterligare ett lager av asfaltläggare bas till diket .
6

Lägg 1 tum av stendammtill diket och jämna den med en spade .
7

Place den första stenen i diket , placerad så att det är en tum från sidorna och slutet av diket . Placera en nivå på toppen av stenen i en öst - väst och nord-sydlig riktning och kontrollera det för nivå . Tryck stenen ner med en gummiklubba för att jämna ut det om det behövs .
8

Placera den andra stenen i diket bredvid den första. Lägg den nivån över både stenar och knacka ner den andra stenen för att jämna ut det med den första, om det behövs .
9

Fortsätt lägga stenar i diket , med hjälp av denna teknik , tills den första kursen har helt lagt .
10

Häll stendammi diket längs ytterkanterna och sedan återfylla den med smuts . Steg på smutsen för att komprimera den runt stenarna .
11

Skär en sten på mitten med en våt såg eller murare s mejsel .
12

Applicera två tjocka , sicksack pärlor av murverk lim på toppen av en av de slut stenar i diket . Placera en av de bitar av huggen sten ovanpå slut stenen längs ytterkanten . Detta gör att du kan förstärka väggen genom en spridning av stenarna i den andra raden .
13

Lägg stenarna i den andra kursen , applicera murverk lim mellan stenarna i de två kurserna .

14

Fortsätt att bygga muren tills du når önskad höjd , svindlande stenarna i varje annan kurs för att öka väggen styrka .
15

Applicera två tjocka pärlor av murverk lim till toppen av väggen och ställa in capstones . Du kan antingen använda capstones avsedda för detta ändamål , eller så kan du använda samma stenar som du använt i resten av väggen ; bara vända dem i 90 graders vinkel och centrera dem över muren . Addera