Hur Håll i ett hörn inlägg

För att spänna en hörnstolpe av en struktur eller ett staket , är det nödvändigt att skapa ett tryck från den alternativa riktning . Två stag inlägg är oftast tillräckligt för en genomsnittlig staket eller lätta struktur , men ytterligare tjänster som behövs ibland för mycket långa stängsel körningar eller större strukturer . Det bästa är att ha åtminstone en ytterligare person som arbetar på stolpen stagning , och en tredje för den uppgift att installera de färdig cabling.Things Du behöver
måttband
Sprayfärg
skyffeln
grus
Stamp verktyg för skrot virke
Två 6 - fot , 4 - av - 4 - tums behandlade inlägg
Stora stenar eller tegelstenar
Betong mix
borrmaskin
3/8 - tums borr
Pencil
Four , 4 - tum lång , 5/8-inch diameter öga krokar
Stor platt skruvmejsel
18 - fot av 9 - gauge wire
Kabel klämmor
Avbitare
Visa fler Instruktioner
1

åtgärd 6 - till 8 -meter ut från hörnstolpe med ett måttband i samma riktning med stängslet rad och göra en spray punkt märke på marken . Upprepa detta för den andra körningen av stängslet som gör upp stängslet hörnet .
2

Dig en 3 - fot djupt hål med en spade på färgmarkeringar, var och en med en 1-1/2- fots diameter . Fyll botten av varje hål med 2 inches av krossat grus och packa ner det med en stampverktygeller skrot av virke för att komprimera den hårt . Addera 3

Set 6 - meters bitar av behandlat 4 -by- 4 - tums timmer i centrum av hålen och säkerställa att de är i nivå och parallellt med huvudhörnstolpe. Lägg stora stenar eller tegelstenar i botten av hålen och runt stolparna för att stabilisera dem och kontrollera igen för nivå .
4

Blanda och häll betong i varje hål till en punkt 2 inches från ytan på marken. Lämna betongen härda i 48 timmar. Täck resten av hålet med jord för att få den nivå med den omgivande jorden .
5

Borra ett testhål 3/8-tums diameter in i sidan av de 4 - av-4 - tums bitar som möter hörnstolpen . Lägg till en blyertsmarkering 18 inches ner från toppen av varje stolpe för att göra detta hål. Sätt i en 4 tum lång, 5/8-inch diameter öga krok i varje hål . Dra åt dem genom att föra in en skruvmejsel i hålet i krokarna och använda den för att säkra dem tätt på stolparna .
6

Mät hörnstolpe och hitta mitten av den totala höjden . Åtgärd 6 inches högre än mitten och göra blyertsmarkeringar i vardera av de två sidorna som står inför de stag inlägg . Borra hål och sätt in två ögon krokar .
7

Loop ena änden av en 9 - fots längd på 9 - gauge tråd genom ögat krok i ena sidan av hörnstolpen . Placera en kabelklämma över tråden och loopas änden av tråden vid en punkt 3 -inches från ögat krok och klämma ner tätt för att hålla tråden säkert till kroken . Upprepa detta steg för det andra ögat krok i hörnstolpen .
8

Sätt i den andra änden av den första tråden genom ögat krok i motståndarlaget inlägget . Dra tråden sträckt hand medan en assistent sätter press mot stolpen och tvingar det något mot hörnstolpen . Snabbt installera en kabelklämma och dra åt den innan du släpper trycket på stag inlägget . När stag tillbaka för att placera det drar kabeln hårdare .
9

Upprepa tråd installationen för den andra stag inlägget . Klipp av överflödig tråd med avbitare . Addera