Hur att dölja en Tall yttervägg

Väggar som byggs utomhus kan tjäna en mängd olika ändamål , till exempel säkerhet eller blockerar ljudet från en närliggande motorväg . En nackdel vid väggarna , är emellertid att de kan vara en skamfläck. Håll väggarna i stället för att tjäna sitt önskade syfte samtidigt dölja dem för att förbättra sitt utseende . Instruktioner
1

Måla väggen med en färg som hjälper den att smälta in i omgivningen , eller med en väggmålning med hjälp av en trompe l'oeil , eller " lura ögat " -teknik . Detta är en typ av konst som skapar en till synes äkta 3D- bild på en plan yta ; till exempel, kan du måla en dörr på väggen som gör att det kan leda till en strand .
2

Plantera murgröna vid basen av väggen och låta den växa upp på väggen , precis som med ytterfältväggarnapå Wrigley Field i Chicago , eller på väggen utanför center på Citizens Bank Park i Philadelphia . När du väljer vilken typ av murgröna för att installera , men kontakta din lokala plantskola eller länförlängning . Vissa murgröna är extremt aggressiva och kommer snabbt växa förbi muren och in i andra områden av din trädgård .

3

Plantera buskar vid basen av väggen . Välj buskar som kommer att växa lång nog för att nå toppen av väggen eller nära den, och utrymme dem tillräckligt långt ifrån varandra så att när fullvuxen , kommer de att dölja väggen .
4

Installera sten faner på väggen. Sten faner är betong som är gjuten för att se ut som natursten ; tillämpa den på väggen med murbruk för att göra väggen ser ut som en naturlig stenmur .
5

Vrid väggen in i ett vattenfall . Bygg en damm vid basen av väggen för att innehålla vatten för vattenfallet , och installera ett pumpsystem för att hämta vatten ur poolen och spilla den över kanten på väggen längst upp .