Konvertera en Cyclone Fence till en Vinyl Staket

Om du har en cyklon staket runt din bostad som du vill konvertera till en vinyl stängsel är tillgänglig för att göra projektet till verklighet staket konvertering hårdvara . Du kan uppgradera utseendet på metallkomponenter i en cyklon staket genom att täcka dem med vinyl inlägg och lägga till nya vinyl staket paneler . Mät avståndet mellan de befintliga staketstolpar så att du vet vilken längd vinylpaneleratt köpa . Om du kan hitta en metallskrot återvinningsföretag i ditt samhälle , kan du sälja den gamla cyklonen staketet för att hjälpa till att finansiera detta project.Things Du behöver
Hylsnyckel
staket konverteringsfästen
cirkelsåg
Vinyl staketstolpar
Vinyl staket paneler
Borrmaskin och borrar
Skruvmejsel
Panel hängare
Post Lock
Visa fler Instruktioner
1

Lossa bultarna som håller cyklonen stängsel till sina inlägg med en hylsnyckel . Detta gör att du kan ta bort kabeln från stolparna . Rulla tråd upp så att du kan göra sig av med det senare .
2

Ta de bästa hängslen som går mellan varje inlägg liksom alla andra objekt på stolparna . När du är klar , bör allt som återstår av den gamla cyklonen staketet är de kala inlägg inbäddade i marken . Addera 3

Skjut en staketstolpe konverteringsfästet över en staketstolpe . Dra åt de två skruvarna på fästet med en hylsnyckel tills fästet ordentligt på staketstolpen ca 8 inches upp från marknivå . Sätt en andra fästet på stolpen . Säkra den ca 4 inches från toppen av stolpen. När åtdragna bör båda fästena i linje med varandra och bör vara kvadratisk med stängslet . Upprepa denna process för alla de återstående tjänsterna i staketet raden.
4

Slip en ihålig vinyl inlägg ner cyklon inlägg och över fästena till steady torget vinyl posten över den runda cyklon inlägget . Trimma vinyl posten till rätt höjd , vid behov , med en cirkelsåg . Använd den skurna kanten på botten av stolpen så att den inte kommer att visa . Täck alla inlägg i ett liknande sätt .
5

Placera en vinyl staket panel mellan två tjänster . Nivå den med ett vattenpass och markera positionen för den nedre horisontella korset stycke på båda inlägg . Borra hål på stolparna . Montera panel galgar i den platsen på stolparna med skruvarna från panelens hängaren monteringssats.
6

Ställ panelen på galgar . Fäst galgar till botten av panelen efter borrning styrhål för skruvarna. För den övre panel galgar över toppen av den övre horisontella tvärstycke . Borra hål i vinyl . Fäst de bästa panelhängaretill stolparna och paneler .
7

in ett inlägg lock i varje inlägg . Fäst den med skruvar från dess monteringssats . Addera