Hur man gör en L - form Deck Bench

Lägg till en L - formad bänk till dina däck för att skapa en social sittgrupp och ett attraktivt fokusområde . Bygga din egen enkla bänkar normalt vara billigare än att köpa dem och du behöver inte vara en erfaren möbelsnickare . Du kan göra däcket bänken inbyggd, eller rörliga extra flexibility.Things Du behöver
2 - by - 4 timmer plankor , 18 inches , 8
1 - by - 2 timmer plankor , 10 inches , 8
1 - av -3 timmer plankor , 12 inches , 8
Borra
1-3/4-inch träskruv
1 - av - 12 timmer planka , 60 inches
1 - av - 12 timmer planka , såg 30 inches
Miter
Wood fullföljande
Paintbrush
Corner klämma
2-3/4-inch träskruv
4 - tums träskruvar ( tillval )
Visa fler Instruktioner
göra bänken Ben
1

Lägg två stycken 18 - tums 2-av - 4 timmer två inches isär på arbetsytan . Dessa är benen för en bänk ben enhet .
2

Lägg en planka på 10 - tums 1 - av - 2 timmer över benen , i jämnhöjd med den ena änden och lägg en planka på 12 tum 1 -för- 3 timmer över den andra änden av benen. De 10 - tums plankor är de bästa hängslen för benet enheten , och kommer att fästa på undersidan av bänkytan . De 12 - tums plankor är foten av benet enheten och kommer att stabilisera benen , och kan också användas för att skruva bänken ner i däck om du vill. Addera 3

Säkra topp hängslen och fötter till benen med två 1-3/4-inch skruvar genom hängslen och fötter i varje ben . Vänd benen över och bifoga en annan topp stag och fot planka till andra sidan av benen för att avsluta den första etappen enheten .
4

Upprepa tre gånger så att du har fyra kompletta ben heter .

göra Bench Top
5

Skär en ände av en 60 -tums planka av en -för- 12 virke till en 45 -graders vinkel med användning av en geringssåg. Detta är den långa delen av den L-formade bänk.
6

Skär en ände av en 30 -tums planka av en -för- 12 virke till en 45 -graders vinkel med användning av en geringssåg. Detta är den korta delen av den L-formade bänk. De två vinklade ändar kommer att para sig för att bilda hörnet av L- formen.
7

Avsluta bänk och ben- enheter under det önskade trä. En UV skyddande bets eller lack är idealisk för att skydda bänken från vittring .
Montering av Bench
8

Lägg de två bänktoppplankor fel sidan upp på arbetsyta, med de vinklade ändarna paras för att bilda en stor L - form. Ställ hörnet av L i ett hörn klämma så att bänk översta bitarna hålls säkert på plats , att hålla sin L - form.
9

Sitt ett ben enhet , hängslen top down 10 inches in från slutet av 60 -tums arm av bänken toppen, och en 10 inches på från änden av den 30 -tums arm av bänk. Sitt ett ben enhet vid en vinkel som grenslar skarven mellan två bänktoppplankor, och den sista etappen enheten halvvägs mellan benens enheter på 60 -tums arm av bänk.
10

Säkra ben enheter till undersidan av bänktoppplankor med fyra 2-3/4-inch skruvar drivs rakt igenom varje övre stag i undersidan av bänk toppen.
11

Ta bort hörnklämmanoch tur bänken upprätt så att den står på fötterna på benet enheterna . Om du vill säkra bänken till däck , använda fyra 4 - tums träskruvar genom toppen av fötter ben heter i däcket under. Addera