Hur till Sätta fast Nail - Polish Remover på en trä tabell

Ett ​​utsläpp av nagellacksborttagningsmedel, speciellt om det är ren aceton , kan skada ytan på ett bord av trä nästan omedelbart . Beroende på skadans omfattning , kan det vara en snabb lösning, eller det kan kräva reparationslackering . Om nagellacksborttagningsmedelhar lämnat en vit fläck , är det möjligt bara vaxet , inte målet i sig , har påverkats . Prova de enkla knep först för att avgöra om det kräver en större , mer engagerade reparations job.Things Du behöver
Bomulls dukar Flighter Iron
olja tvål för trä
Olivolja
Ashes
Möbler vax
Fin stålull och White tandkräm
Bandslip
Stain
Trä lack
Visa fler Instruktioner
1

Placera en ren bomullstyg över nagellack - remover fläck . Fyll järnets behållaren med vatten och slå på den med inställningen ånga . När järnet är varmt , trycker den mot duken . Kontrollera fläcken efter ett par sekunder . Om det börjar att blekna , fortsätta tills det är borta . Rengör området med oljetvålför trä .
2

Gör en pasta av 1 msk . av olivolja och 1 msk . av aska från en eldstad eller askkopp . Gnid pastan på fläcken och låt det sitta i 20 minuter . Torka bort med en ren trasa och ren med oljetvål.
3

Gnid fläcken med fin stålull och en ärtstora mängd vit tandkräm . Följ genom att gnugga området med olivolja på en bomullsduk .
4

Refinish hela bordsskivan om fläcken är djupare än vaxbeläggningen och stora . Sand utanför mål med hjälp av en bandslip , torka av med en fuktig trasa och applicera två eller tre lager av fläcken . Avsluta med ett lager lack . Addera