Hur fixar rostade köksblandare Pieces

När det bildas rost på din köksblandare , oavsett om det finns järn i vatten eller utsätts för fukt -och metall , kan dess närvaro äventyra kran prestanda . Även om det är bäst att vara proaktiv när det handlar om rost , kan du fixa rostiga kök kran bitar genom att ta itu med rost rakt på . Genom att använda en kombination av kommersiella produkter och huskurer , kan du lyckas ta bort rost och återställa din kran till en effektiv skick och ett utseende som tilltalar de eye.Things Du behöver
Silikonspray
tandborste
Pappershanddukar
Skål
1/8 c. . skurpulver
1/8 c. . grädde av vinsten
Väteperoxid
Spoon
Visa fler Instruktioner
1

Spraya rostiga områden i kranen med silikonspray tills de är belagda . Låt silikonspray för att sitta på ytorna i 10 till 20 minuter .
2 En gammal tandborste skrubbar små utrymmen på ett effektivt sätt .

Skrubba de rostiga områden med en gammal tandborste till borttagna uppmjukade rostfläckar . Skölj tandborste ofta med vatten . Torka av kranen med hushållspapper för att ta bort rost som det lossnade . Upprepa steg 1 och 2 vid behov tills tillräckligt rost avlägsnas för att återställa rörelsen till områden i kran som hade fastnat . Addera 3

Häll 1/8 kopp skurpulver i en skål . Lägg 1/8 kopp grädde av vinsten . Blanda tillräckligt med väteperoxid för att bilda en pasta.
4

Doppa tandborsten i peroxid pasta. Skrubba rostiga områden med pastan tills belagda . Låt pastan sitta på ytan av kranen i 30 minuter .
5

Fukta tandborsten med vatten . Skrubba pastabelagdaområden på kranen för att avlägsna de rostfläckar. Skölj ytan med vatten för att tvätta bort rost och väteperoxid pasta .
6

Torka kranen ordentligt med en ren trasa . Addera