Home & Garden >> Hem Trädgård >> Housekeeping >> Fläckborttagning >> Content

Hur att dölja Bleach fläckar på mattan

Oavsett hur försiktiga vi kan försöka vara , fläckar hända. Vissa matta fläckar kan tas bort med en kommersiell matta renare , medan andra är mer problematiska . Blekmedel fläckar faller under den senare kategorin , eftersom ett blekmedel fläckar är egentligen inte en fläck . Klor bleka bort färgen från mattan så vanliga fläckborttagningsteknikerinte gäller . Det skulle vara opraktiskt att byta en hel matta med några fläckar så i detta fall , är det bästa man kan göra för att dölja problemområdet så gott du can.Things Du behöver
matta kvarleva
Vassa saxar
Carpet färg och yta matta
Visa fler Instruktioner
1

Byt ut det drabbade området med bitar från en matta kvarleva . Använda några överblivna matta eller skära en liten bit från insidan av en garderob eller något annat dolt område . Med hjälp av en mycket vass sax , klippa kvarlevan i små bitar . Klipp ut de drabbade områdena i mattan . Placera en klick matta lim i hålrummen och driva små bitar av mattan ner i utrymmena . Vänta tills limmet torka och sedan fluffa mattan med fingrarna eller en dammsugare .
2

Dye de blekta områden i mattan . Leta efter en matta färgämne som är så nära som möjligt till färgen på din matta . Noggrant följa anvisningarna på förpackningen , applicera färgen till de drabbade områdena . Addera 3

möblera . Om möjligt , flytta möbler så att det blekta området är under en möbel eller täcka fläcken med en hem tillbehör, till exempel en stor vas , golvlampa , eller fotpall.
4

Placera en område matta över mattan . Om blekmedel fläckar är i ett område i rummet som kan göras till en sittgrupp , placera en liten område matta över blekmedel fläckar , och skapa en ny sittgruppmed några stolar och ett litet bord .
Addera
från:http://hem.98905.com/housekeeping/stain-removal/1012087741.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.