Hur får röd karamellfärg bort av trägolv

Röd karamellfärg är inte bara används i bakning , men också för att skapa färgade påskägg . Upphetsad barn kan läcka den röd karamellfärg till köket eller matsalen har trägolv . Eftersom röd karamellfärg är en färg , den har befogenhet att färga trägolv , om det inte rengörs så snart som möjligt . Det är också viktigt att hålla sig borta från att använda slipande rengöringsmedel som kan repa lövträ flooring.Things Du behöver
Hushållspapper
Club soda
Vit trasa
Väteperoxid
mjuk borste
Vinäger
vatten
Skopa
Mop
Vit handduk
Visa fler Instruktioner
1

Ställ en pappershandduk över röd karamellfärg , men gäller inte någon press . Låt hushållspapper för att suga upp så mycket av den röda karamellfärg som möjligt . Kasta pappershandduki papperskorgen .
2

Spray club soda över den återstående röd karamellfärg , och låt det sitta i 5 minuter . Blot upp det med en ren vit trasa . Om alla de röd karamellfärg har tagits bort , behöver du inte att rengöra golvet . Club soda inte lämnar några rester efter sig. Addera 3

Testa en undanskymd plats i trägolv med lite väteperoxid om club soda inte fungerade för att ta bort den röda karamellfärg . Om lövträ inte är missfärgad på något sätt , spraya den över karamellfärg fläcken . Låt det sitta i fem minuter . Skrubba området med en mjuk borste innan du torkar rent med en vit trasa .
4

Blanda 1 kopp ättika med 1 liter varmt vatten . Använd denna hemlagad rengöringsmedel för att tvätta trägolv när röd karamellfärg fläcken har tagits bort .
5

Torka trägolv med en vit handduk . Vatten kvar på lövträd under en längre tid kan faktiskt tänja träet . Addera