Hur bli av Acid Nail Marks på trä

De fula , mörka fläckar på din trä ytterväggar , däck eller möbler uppstår när nongalvanized naglar utsätts för fukt och börja rosta . Genom en process som kallas oxidering , de rostfläckar blir mörkare eller svart färg och försämrar utseendet på din träyta . Sura nagelmärken inte behöver göra din träyta ser gamla och smutsiga . Du kan bli av med sura spik varumärken med rätt tillbehör som är säkra och effektiva för trä . Detta är vad du behöver : äldre kläder
Gummistövlar
Gummihandskar
Stege
Trä avsluta strippa
Paintbrush
Rags
Stålull
Slang
rost remover
Skopa
1 kopp blekmedel
Skurborste
Trä fläcka
Visa fler Instruktioner
1

Bär gamla kläder och gummi eller arbete stövlar till undvika att förstöra bra kläder . Ta på handskar för att skydda huden från irriterande kemiska lösningar .
2

Inrätta en stege för att nå höga platser , om det behövs . Applicera trä finish strippa för att ta bort färg eller finish runt områden med spik fläckar . Använd en pensel eller trasa för att tillämpa strippan enligt tillverkarens anvisningar . Addera 3

Skrubba trä med stålull för att ta bort yta eller färg lossnat från strippa. Skölj träytan med en slang för att ta bort stripplösningenoch lossade finish.
4

Squirt en kommersiell rostborttagare på naglar med ytrost . Skrubba naglar med stålull för att ta bort rost för att förhindra ytterligare färgning. Skölj naglarna bort med vatten .
5

Häll 1 liter varmt vatten i en hink . Tillsätt 1 kopp blekmedel .
6

Blöt en styv borste skurborste i blekmedel . Skrubba träet för att ta bort de sura spikmärken och missfärgade områden .
7

Skölj träytan med slangen . Låt träet torka i 24 timmar för att se till att det är torrt .
8

Applicera trä finish på ytan med en ren pensel , efter förpackningens anvisningar . Låt målgång torka . Addera