# >> Hem Trädgård >  >> Housekeeping >> Tvätt >>

Hur man gör en tröja Torktumlare

Tröjor finns i alla former, storlekar och tyger . Eftersom tröjor är sällan lika, kan det kännas som en pop quiz försöka komma ihåg hur man ska tvätta, torka och ta hand om en viss typ av tröja . Om du befinner dig hela tiden undrar om denna tröja eller annan kan skickas genom torken , kan det vara lättare att skaffa dig en platt tröja torktumlare och luft torka dem alla . Detta kommer att spara dig ångest , och det kommer att spara dina tröjor . Alla tröjor kommer att pågå längre när torkat på en plan yta , eftersom de är på en kemtvätt , snarare än uthärda den hårda värme och omrörning av kläder dryer.Things Du behöver
Fönster
Bricks eller trä
Plast skärm
Lumber
Små efterbehandling naglar
Hammer
Staples
häftpistol
Visa fler Instruktioner : äldre Screen alternativ
1

Hitta ett gammalt fönster skärm på en loppmarknad , i ditt garage eller be dina vänner om de kan avvara en . Det bör vara minst 3 meter bred och 3 meter lång , men det kan bli längre eller bredare behov.
2

Tvätta skärmen ordentligt så att din tröja inte blir smutsiga samtidigt som man lägger på det . Addera 3

Placera skärmen upp från marken . Sitt den på ryggen på två stolar eller lägga upp det från golvet eller bordet på ett par tegelstenar eller träbitar . Du vill ha luft cirkulerar under tröjan och på toppen .
Hemlagad
4

Gör din egen lägenhet tröja tork genom att köpa en längd av plast skärm från järnaffären och häftning den med en häftpistol till en ram du göra av trä .
5

Använd lätta 1 - av - 1 - tums trä klippa till längd och bredd du vill ha för din ram . Du kan använda vilket trä du måste göra en ram , men 1 - med 1 - är lätt och enkel att använda och ett bra val , om du köper ved .
6

Spika trä tillsammans så att det ser ut som en stor tavelram och sedan rulla skärmen på den och häfta det till ramen .
7

Har någon hålla skärmen ut hårt för dig så att du kan häfta det . Addera