Användning av Linear Alkyl Bensen

Den som gör tvätt , tvättar rätter eller rengör köksgolvet sannolikt har kommit i kontakt med linjär alkyl bensen . Denna förening används i stor utsträckning i en mängd olika rengöringsprodukter används i tillämpningar i hushållet eller i industriella miljöer , eftersom den är mångsidig och relativt billig att tillverka . Tvätt

I hemmet , är mest sannolikt att finna i din tvättmedel alkyl bensen . Det blandas in med både flytande tvättmedel och pulver sort. Bland vanliga produkter som innehåller den kemiska är Tide , Cheer och Gain .

Diska

Liquid alkylbensen , även känd som LAB , används för att hjälpa ren disk . Det kan finnas i flytande tvål och tvättmedelstablettersom placeras i en diskmaskin . Produkter som tillverkas av Procter & Gamble , Unilever och Colgate - Palmolive är bland dem med flytande alkylbensen .

Tvålar

Linjär alkylbensensulfonat används ofta i de typer av tvål vanligen används i badkar och duschar i hela världen. En fördel med föreningen är som inte interagerar med kalcium i hårt vatten och därför inte normalt lämnar en ring på badkaret som andra vanliga tvålar .

Hushåll rengöringsmateriel

Många typer av rengöringsmedel innehåller flytande alkyl bensen . Det används i golv rengöringsmedel som Spic ' n Span och andra multi-purpose hård yta rengöringsprodukter . Addera