Hem rättsmedel för att ta bort kåda från kläder

kåda fläckar kan uppstå om du har camping eller skära ner en julgran under semestern . Om du har en ful fläck i dina kläder , du behöver inte gå ut och köpa en dyr fläckborttagningsmedel . Använd i stället en hem botemedel för objekt som du troligtvis har på handen . Gnugga alkohol

Häll lite av tvättsprit över platsen , som täcker hela området färgas av kåda . Låt sitta i minst 30 minuter innan tvätt . Kör sedan även tvättmaskinen med vanlig tvätt tvål för att ta bort saven .
Bug Repellent

Du kan använda vanlig bugg Resistance på kåda på samma sätt som du skulle använd fläckborttagningsmedel . Spraya repellent över saven och låt stå under omkring 30 minuter. Tvätta sedan kläderna i tvättmaskinen för att helt ta bort fläcken .
Tvättmedel

Du kan göra en pasta av tvättmedel för att ansöka till trädet sap fläck. Blanda ett par matskedar pulveriserad tvättmedel med en matsked vatten till en pasta . Gnid pastan i fläcken och låt sitta i 30 minuter före tvätt i tvättmaskinen .
Ammoniak

Du kan använda ammoniak om kläderna kommer ut ur tvätten och fortfarande visar tecken på saven fläcken. Testa fållen på kläderna med en droppe av ammoniak för att se till att det är resistent mot färgförändring , häll sedan en klick av ammoniak över fläcken . Låt sitta i 30 minuter och tvätta igen i tvättmaskinen . Addera