Home & Garden >> Hem Trädgård >> Housekeeping >> Städning >> Content

Hur bli av damm när du bor på en grusväg

Damm i ditt hem är inte bara irriterande , men det kan möjligen förvärra allergier hos vissa individer . Om du bor på en grusväg , du kommer att få ett mer märkbara problem med damm . Om du inte är redo att flytta , kommer du behöver för att genomföra strategier som hjälper dig att minska och kontrollera mängden damm i ditt hem . Du kommer att känna renare och andas lättare om du har möjlighet att få dammet under kontroll . Detta är vad du behöver
Slang
Damm tyg
Visa fler Instruktioner
1

Pave din uppfart , om den inte redan är asfalterad och du har råd att göra det . Du kanske inte kan för att bana hela vägen , men banar uppfarten kommer att minska mängden damm som dina fordon rör upp bredvid ditt hus .
2

Spraya ner den del av vägen som ligger närmast till ditt hem med en vattenslang . Om din uppfart är gjort av smuts , spraya ner på uppfarten också. Gör detta så ofta som behövs . Under torra perioder , kan du behöva göra detta oftare . Addera 3

Dust ditt hem med hjälp av en fuktig damning trasa . Oavsett om du fukta trasan med möbelpolish eller bara med vatten , en fuktig trasa kommer fälla dammet medan en torr man rör sig bara dammet runt .
4

Ändra ventilationsfilterofta . Kontrollera dem varje månad för att se om de behöver ändras . Om du kan se en ordentlig ansamling av damm och smuts , är det dags att få ett nytt filter .
5

Byt filter i vakuum ofta lika bra eller använda ett vakuum som använder vatten för att fånga damm att du dammsuger . Om filtret i vakuum är full av damm , kan dammsuga golvet lägga till mer damm i ditt hem .
6

Ta bort mattor vid behov. Dessa poster kan dölja damm, men de har inte riktigt hjälpa problemet . Om du har trä , laminat , kakel eller linoleumgolv , kommer du att kunna se damm tydligare och bli av med det som behövs .
7

Reparera tätningen runt fönster och dörrar , om de saknar integritet . Lösa tätningar gör att en hel del damm att komma in ditt hem .
8

Begär familjemedlemmar att ta av sig skorna innan man kommer in. Om någon ( som ett barn som blivit utanför spela ) är mycket smutsig , kan du vill att han ska klä på verandan eller utanför dörren för att förhindra spårning på mer damm .
9

Mop ditt golv regelbundet . Mopp fällor damm som dammsugning inte kan ha möjlighet att helt eliminera .
10

Inred ditt hem med läder -eller vinylprodukteri stället stoppade dem . Tygerna på stoppade möbler har en tendens att fälla damm . Addera

från:http://hem.98905.com/housekeeping/house-cleaning/1012086702.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.