Vad är en Grill Skillet ?

En grill stekpanna kan användas för inomhus matlagning för att skapa de mörka förkolnade grillmärken som normalt uppnås på en utegrill . I stället för att skjuta upp grillen och vänta tills den träffar rätt temperatur , helt enkelt placera din grillpanna på en brännare och vrid kaminen på låg . Beroende på det material som används i pannan konstruktion , en del är också lämpliga för användning på grillen. Grill Skillet Identifikations

Grill kokkärl har ett långt handtag som man håller bort från brännaren. Handtaget förblir något coolt , så att du snabbt ta bort kastrullen från värmen . Den skåldelen av pannan har en rundad form , och de upphöjda kanterna eller knölar längs bottnen. När du placerar stekpanna på en värmekälla , sprider värme i hela pannan , däribland längs de upphöjda bulor . De knölar likna galler som finns på grillen och skapa de röding märken du vill ha. Grill pannor är oftast gjorda av gjutjärn , men du kanske hittar enamelware eller rostfria versioner .
Utomhusbruk

För utomhusbruk , välja en grill stekpanna tillverkad av gjutjärn. Gjutjärns håller värmen från grillen och sprider den i hela pannan och att tillhandahålla en jämn yta för matlagning. En utomhus pan ger dig också möjlighet att laga mat som du annars inte kan laga mat på en grill . Vissa typer av grönsaker och livsmedel som är mindre eller tunnare glida mellan galler eller kräver täcker grillen med aluminiumfolie . Grillen stekpanna kockar maten snabbt och ger de grillmärken .
Andra användningsområden

Gjutjärn grill skil är starka nog för att användas i andra utomhus , inklusive en öppen eld . Den gjutjärn är extremt hållbart och håller också till den höga värmen från en lägereld . När stekpannan har en naturligt mörk nyans , inte pannan inte utveckla sveda eller förkolnade märken från exponering till elden . Du har också möjlighet att laga mat på ett stativ över lägerelden , som håller stekpannan från lågorna , men ändå ger mer än tillräckligt med värme för matlagning .

Typer

Förutom rostfritt stål , gjutjärn och enamelware , vissa tillverkare skapar grillpannorfrån tunga aluminium . Designers skapar även kvadratgrillpannoroch ovala kokkärl . De pannor alla innehåller samma upphöjda gupp på botten och en stark bas som håller maten från att rulla runt i stekpanna . Addera