Home & Garden >> Hem Trädgård >> Housekeeping >> Hemkunskap >> Content

Parchment Paper Vs . Vaxat papper

Som namnet antyder , är vaxat papper en tunn skiva av halvtransparent papper belagt med vax . Hemmafruarna används vaxat papper för att slå in och lagra livsmedel före plast wraps och förvaringspåsar blev tillgängliga . Bakplåtspapper har ingen vax beläggning , vilket gör den det självklara valet för foder bakplåtar och kastruller . Parchment Paper

Pergament papper används av seriösa kockar och hemmafruarna lika till linje bakning kokkärl , vilket eliminerar behovet av smörjning . Papperet i sig har funnits i århundraden , och för matlagning , är den intryckt till ark som går genom en svavelsyrabadet. Papperet sköljs sedan och passerar genom en maskin som omorganiserar sina fibrer för att ge det mer styrka . En slutlig beläggning av silikon appliceras , vilket ger papperet dess klibbfria kapacitet. Finns blekt eller oblekt , bakplåtspapper tål matlagning temperaturer upp till ca 425 grader Fahrenheit , och är miljövänlig .
Smörpapper

uppfanns i slutet av 1800-talet av Vermont affärsman John Edward Babbitt är vaxat papper som används för inslagning livsmedel , som omfattar kök arbetsytor och foder bakformar . Även om det kan användas till linje kastruller som innehåller smet , kan vaxet smälta om papperet används till linje cookie blad och andra pannor där maten inte helt täcker papperet . Vaxat papper är oftast paketeras som rullar , och det finns även som enskilda smörgås påsar . Till skillnad plastfolie och påsar , vaxat pappersprodukter bryts ned lätt vid deponier och återvinningsanläggningar , och minska inverkan på miljön .
Funktioner

populär användning för bakplåtspapper kallas matlagning sv papillote , vilket innebär " matlagning i en påse . " Individuella delar av huvudrätt objekt, till exempel fisk eller fågel , är placerade på ett ark av pergament , till vilka andra ingredienser, såsom örter, smakämnen och grönsaker , tillsätts . Paketen vikes därefter över, förseglades och placerades i ugnen, där de blåsa upp med ånga frigörs under bakningsprocessen . Denna typ av matlagning är inte möjligt med vaxat papper , eftersom den inte kan stå emot höga direkt värme i en ugn .

Överväganden

Pergament papper och vaxat papper kan både användas för vissa uppgifter , bland annat foder behållare för förvaring av bakverk och andra livsmedel . Skivor av vax papper kan skrynkliga upp och placeras mellan cookies för sjöfarten . Du kan använda antingen för att fånga siktade bakning ingredienser och , med hjälp av arket som en tratt , leverera ingredienser till en bunke . Liksom vax papper , är bakplåtspapper säljs i rullar , men det finns även som individuella ark för att passa antingen kvadratiska eller runda kokkärl . Bakplåtspapper är dyrare än vax papper . Addera

från:http://hem.98905.com/housekeeping/homemaking/1012086034.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.