Hur man håller en Stair Runner Over Matta

Trapp löpare täcka upp gamla , färgade eller repade trappor och de kan förbättra utseendet på dina trappor . Att anlita en professionell för att installera din trappa löpare kan kosta över $ 2000 som 2011 . Använd en enkel process som inte bara kommer att spara pengar , men se till att du får exakt den frisyr du vill ha . Saker du behöver ruler
Målar tejp
Carpet utfyllnad
Saxar
Dubbelsidig matta tejp
Klädsel please
Klädsel häftklamrar
häftpistol

Visa fler Instruktioner
1

Mät och markera platsen för trapp löpare på varje steg med hjälp av en linjal och målartejp . Detta kommer att säkerställa att löparen är centrerad på varje steg .
2

Cut matta stoppning för varje steg . Mattan stoppning bör vara åtminstone en tum smalare än den trappmatta. Varje bit av stoppning bör nå från kanten av den bakre delen av steg , över näsan kanten hos varje steg , och bör nå ned till mitten av trappan uppgång. Detta kommer att göra den slutliga produkten ser mer professionell och bekväm . Addera 3

Fäst mattan stoppning till steget med dubbelhäftande matta tejp med hjälp av målartejp som guide . Placera bandet i mellan mattan plattformen och stoppning.
4

Vik slutet av trappan löpare under sig själv och fäst den på det översta steget med en klädsel please . Placera en klibbighet på vardera sidan av trappan löpare. Vik löpare under trappnos och häfta det under näsan avsats med mindre stoppning klammer .
5

Placera dubbelhäftande tejp längs den främre och bakre kanten av varje steg . Detta gör att du kan få en ren linje utan att visa häftklamrar .
6

Dra av dubbelhäftande tejp baksida . Tätt dra trappa löpare ner till trappan och tryck direkt på bandet uppbackning . Säkra löpare på trappans plattform med en stoppning klibb på varje sida av botten av trappans plattform.
7

Upprepa processen med resten av de steg som arbetar från toppen av trappan mot den botten. I det sista steget , skär löparen ½ tum längre än nödvändigt , vik överskottet under tejpen , och tack till botten av plattformen . Addera