Home & Garden >> Hem Trädgård >> Housekeeping >> Home Organizing >> Content

Idéer för ett stort sovrum för barn med No Closet

Garderobsutrymme är viktigt i ett barnrum . Många gånger det har inte bara kläder , utan även sportutrustning och leksaker . Om du flyttar ditt barn in i ett stort rum som är som konverterats från en annan användning , till exempel Sverige, kan du behöva skapa garderobsutrymme för ditt barn . Du kan göra det på flera sätt . Handy Hängande Racks

Skapa ett hängande utrymme genom att avbryta vissa stavar i ditt barns rum . Ägna ett hörn för stavarna , som finns tillgängliga på hem butiker . Häng dem från trådar eller inlägg . Den ovanligt stil av dessa stavar gör dem mer än bara ett lagringsutrymme. De kan också fungera som ett element i rummet design .
P Om du vill att de organisatoriska fördelarna med dessa stavar utan att integrera dem med resten av rummet , hänga en andra uppsättning framför stavarna . Häng gardin paneler från dem till del av garderobsutrymme som du har skapat och hålla den utom synhåll .
Sportig Locker Look
p Om ditt barn är sportig och vill ha en utrymme för att matcha , skapa en garderob med en lika sportigt utseende med hjälp av skåp som en garderob . Köp en rad av skåp för ditt barns rum . För att skåpet satt ännu mer påminner om ett omklädningsrum , placera en bänk framför den, vilket gör hela utrymmet får färdig lämpligt .

Dress-Up Rolling Racks

Köp en stor , robust rullställför ditt barns rum . Placera den mot en vägg , tillsammans med en helfigursspegel . Sätt en byrå i närheten . Om ditt barn är en blivande fashionista , hon kommer att uppskatta detta utrymme , där hon lätt kan nå och prova på flera plagg i taget . Du kommer att uppskatta den , också, eftersom installationen kommer att uppmuntra henne att hänga upp och lägga undan de kläder hon inte vill bära i stället för att släppa dem på golvet .
Cubby Wall < br >

Se upp för bristen på garderobsutrymme genom att skapa en Cubby vägg i ditt barns rum . Köp några trä cubbies , tillsammans med tyg lådor dimensionerade för att passa i dem . Placera Cubbies mot en vägg i ditt barns rum, sätta rutorna inuti . Använd detta arrangemang att stuva kläder som du gör i en vanlig garderob . Addera

från:http://hem.98905.com/housekeeping/home-organizing/1012085297.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.