Home Säkerhets Verksamhet

Detailing hem säkerhet är en otroligt viktig uppgift som många människor förbise . När du flyttar till ett nytt hem , är det en bra idé att samordna en exitstrategi med alla de människor som bor i hemmet . Detta kan bidra till att undvika större skador eller utsikten att förlora varandra under shuffle . Home Intrusion

Ett hem intrång är ett olyckligt verklighet som kan hända vem som helst , så det är bäst att vara helt förberedd . Investera i starka dörrar . Se till att alla rumskamrater eller passagerare i huset nära och låsa alla dörrar efter att ha lämnat eller kommer in i huset . Utse ett säkert rum där alla kan gå om det finns ett hem intrång . Välj ett rum med en stark låsbar dörr , framför vilken du kan enkelt placera stora föremål . Om möjligt , planera en exitstrategifrån säkert rum så att någon kan lämna och få hjälp . Kom upp med en plan tillsammans för att undvika att argumentera i ett kritiskt skede , som kan varna inkräktare att din vistelseort .

Jordbävning

Jordbävningar förekommer med mycket liten varning , så det är viktigt att alla medlemmar i hushållet vet vad de ska göra när det är dags . De boende bör repetera köra till en robust dörröppning eller släppa under ett bord eller annan stor möbel. Har din familj praxis att hålla i möbler med ena handen och skyddar ögonen från skräp med den andra handen . Utse en mötesplats för din familj när skakning har stannat ; mötesplatsen ska vara inomhus , som att gå utomhus direkt efter en jordbävning kan vara farliga . Dock inte uppmuntra familjemedlemmar att flytta från sina platser om det finns stora mängder skräp som hindrar dem från att göra det . I stället bör de instrueras att knacka på rör eller andra föremål för att få räddningsarbetare uppmärksamhet .
Eld

Att veta vad man ska göra vid en brand kan betyda skillnaden mellan liv och död . Som med ett hem intrång bör alla passagerare i hemmet planera en exitstrategi- helst mer än en i fall den första är blockerad . Bestäm vad du ska göra med husdjur och utse en mötesplats utanför . Barn bör också få i uppdrag att känna dörren innan du avslutar och att aldrig öppna dörren om den är varm vid beröring . Öva dina exitstrategier med familjemedlemmar eller rumskamrater .
Hurricane

Även orkaner vanligtvis ses innan de landar , måste din familj fortfarande vara beredd . Under en orkan , ska familjer gå under jorden eller till lägsta möjliga nivå . Alla dörrar , både inre och yttre , bör stängas och stagas . Om orkan vindar är extra stark , bör du ligga ner och hålla fast vid ett fast föremål . Även om det är normalt dags att göra sig redo inför orkanen kommer , bör din familj eller rumskamrater fortfarande öva proceduren . Om du inte har en källare , utse ett säkert rum som har minst antal fönster och glas . Addera

Nästa artikel