Förvaring Artiklar Underneath husbilar

gör de flesta husvagnar inte har en massa extra lagringsutrymme i hemmet . Även med begränsat lagringsutrymmeinomhus , installationen av ett mobilt hem ger gott om förvaring utomhus under hemmet . Att hålla objekt under en husbil är ett alternativ endast om du har rätt förnödenheter för att se till att dina artiklar är inte förstört av vatten eller insekter , två saker som ofta infiltrerar undersidan av en mobil home.Things du behöver
Plast toton med lock
Kraftig silvertejp
Spade
Visa fler Instruktioner
1

Kontrollera plast toton för eventuella sprickor innan packa något i dem . Om det finns en spricka i plasten , kommer de objekt du packa in i lådan vara känsliga för vatten och bug skador .
2

Pack objekt i plastlådasom inte kommer att vara förstört av temperaturförändringar på din klimat . Förvara inte alla objekt som kan smälta i varma temperaturer eller frysa på vintern . Addera 3

Sätt på locket på lådan och kontrollera att den sitter tätt . Om locket inte är säker , måste du hitta ett nytt lock eller packa objekt i en annan låda med en väl lutande lock .
4

Applicera tejp längs kanten av locket och lådan . Detta extra steg kommer att hjälpa till att hålla buggar från att klämma in i boxen längs den lilla öppningen .
5

Ta bort en bit av golvlister från baksidan av husbil . Använd en liten spade för att ta bort smuts blockerar bit innan du drar ner och ut för att ta bort den från resten av lister .
6

Stapla plastlådor under husbil . Försök att hålla rutorna nära kanten av den mobila hem för att minska risken att du kommer att behöva krypa under hem för att hämta dem .
7

tillbaka lister genom att placera den övre kanten under golvsockel läpp och skjuta det på plats . Avkastning smuts dig bort från framför lister . Addera