Hur man gör Milk Crate Hyllor

Mjölk lådor är stadiga , ventilerade plastkuber som är lätt tillgängliga via begagnade varor butiker och andra begagnade arenor . Deras regelbunden form och förmåga att hålla tunga föremål gör dem till ett utmärkt val för förvaring , och med lite arbete , kan de också användas som hyllor . Även om det är möjligt att helt enkelt stapla mjölk lådor ovanpå den andra , kan du använda buntband för att lägga ytterligare ett lager av security.Things du behöver
Mjölk lådor
Buntband
Avbitartång

Visa fler Instruktioner
1

Lay tre mjölk lådor på golvet , öppning i golvet och ordnade i rad . Din hylla blir tre mjölkbackarhög. Även om du kan göra mer högväxt hyllor , de är mer svårhanterliga och ostadig .
2

Använd buntband för att sätta tre anslutningspunkter mellan var och en av de mjölkbackar. Kabelband är remsor av plast, med en låsmekanism vid en ände. Vid den motsatta änden dragés genom låsmekanismen , skärper den slingan som skapas och låser slingan på plats. Dra i änden av kabelbandet genom kanterna på två av rutorna , och sedan dra den tätt .
3

Vrid alla mjölk lådorna åt sidan , och upprepa steg 2 . huvudsak är du skapa en solid torn av mjölk lådor , den ena ovanpå den andra , och säkra dem med buntband .
4

Vrid mjölk lådor till den andra sidan , och upprepa steg 2 . Du placerar buntband på alla sidor utom öppningen .
5

Plocka upp tornet av mjölk lådor , och ställa upp i ena änden .
6

Clip alla långa lösa trådar från de buntband med avbitare .
7

Ställ hyllan upp där du vill placera din hyllor . Addera