Hur att dölja saker i ditt hem

En bra gömställe skyddar dina värdesaker och integritet . Korrekt förpackning de saker du vill dölja kan vara lika viktigt som när du döljer dem . Mögel , mögel och djur kan förstöra objekt som inte är förpackade bra . När du har paketerat dina objekt , välj en förklädnad eller plats att gömma dem . Var kreativ när du leta efter gömställen och överväga hur ofta du behöver tillgång till de item.Things du behöver
Zip - lock påsar
fuktabsorberande paket
Visa fler Instruktioner
Package Item
1

Köp fuktabsorberande paket och en vattentät behållare , till exempel en zip - lock påse eller medicin flaska .
2 tätskikt objektet gör att du kan dölja den i våta platser, exempelvis en toalett tank .

Sätt objektet och en fuktabsorberande paket i en plast , vattentätabehållare . Behållaren håller objektet ren och torr , och paketet förhindrar mögel och mjöldagg . Addera 3

Förslut påsen . Försök att inte fälla för mycket luft inuti . Mindre objekt är lättare att dölja .
Dölja Punkt
4

Välj en förklädnad som smälter in i omgivningen . Till exempel , inte försöka dölja objekt i ett flingpaket om du vill hålla den i ditt sovrum .
5 Sätt avledning säker , till exempel en falsk läsk kan säkert, med den äkta varan .

dölja påsen som innehåller objektet . Till exempel kan det vara så enkelt som att sätta den i en behållare av mjöl , avledning säker eller kasseras barns leksak . Avledning kassaskåp ser ut som den faktiska produkten och viktas för att känna full . ( Se referenser 2 ) Ibland är en förklädnad är tillräckligt för att dölja ett objekt .
6 Dölj inte farliga föremål i ditt barns rum .

Placera förklädd objekt i lämplig inställning . Till exempel, om du lägger pengar på insidan av ett barns leksak , satte leksaken tillbaka i barnets rum med alla andra leksaker .
Dölj Punkt
7

Välj ett gömställe plats som är säker . Till exempel , inte dölja något i botten av en papperskorg om någon annan i ditt hushåll skulle kunna ta ut soporna .
8 Knyt ett snöre eller fiskelina runt objektet för att hämta posten .

Använd ett gömställe som är lätt att komma åt om du använder objektet ofta eller behöver objektet snabbt . Dölja objekt för att dölja den i vanlig syn eller välj en plats som är lätt att komma åt , till exempel en ventil .
9 Se till att du är den enda person som rengör akvariet .

Välj ett besvärligt läge om du inte behöver för att komma åt den . Detta minskar risken för att någon annan av misstag hittar objektet . Exempelvis begrava det i grus i botten av ett akvarium eller i planteringsjord av en växt. Du kan också dölja den i en ihålig möbelbeneteller inuti en apparat , till exempel en luftkonditioneringen . Addera