# >> Hem Trädgård >  >> Housekeeping >> Home Organizing >>

Hur du gör din egen Fabric Arrangörer

Om du syr eller täcke , du troligen har en " stash ", en samling av tyg som du håller i handen för potentiella projekt eller inspiration . En avloppsledning ter mellanlagringsfil kan bli överväldigande , särskilt om tyget inte viks prydligt eller lagras på ett organiserat sätt. Du kan göra enkla tyg arrangörer som gör att du kan prydligt stapla tyget samling i en bokhylla eller annan hylla . Gör så många arrangörer som du behöver för att Corral din stash och tillåter utrymme för growth.Things Du behöver
Wellpapp ruler
Marker
Craft kniv
Raka stift

Visa fler Instruktioner
1

rita en 10 - tums med 14 - tums rektangel på papp , med hjälp av linjalen för att hjälpa dig att rita raka linjer . Rita så många rektanglar som arrangörer som du behöver .
2

Klipp ut rektanglar med kniv . Använd linjalen som en rak kant som du skär . Addera 3

Mät i 4 inches från 14 - tums höger sida av varje arrangör och rita en lodrät linje ner kartongen . Åtgärd 1 1/2 inches från toppen och botten och göra en markering vid varje punkt . Åtgärd 3 inches från toppen och botten och gör ett annat varumärke vid varje punkt .
4

Rita en linje från märket på 1 1/2 inches till märket på 3 inches på botten och toppen . Rita en 1 - tums linje över till höger längst ned i varje vertikal linje , sedan rita en lodrät linje upp från 1 - tums linje . Gör en 1 - tums linje för att göra en liten rektangel .
5

Skär rektangeln på tre sidor , lämnar den översta raden på den översta rektangeln oklippt och den nedersta raden på den nedre rektangeln oklippt .

6

Vik varje bit tyg till en remsa som mäter 11 inches bred . Om du vika en gård på 44 - tums tyg , skulle du vika det fyra gånger . Tuck tyget under de två flikarna som du skär , linda sedan de återstående tyget runt arrangören . Skjut en rak stift i slutet av tyget för att säkra den till arrangören . På toppen av arrangören , skriver namnet på tyget och hur många varv du har . Addera

Vorherige Seite

Nästa artikel