Hur man bygger en Closet Rod

Många klädstång kit finns med olika nivåer av komplexitet . Med alla arrangörerna , hyllor och andra alternativ , det ibland kan vara frustrerande för en person som letar efter en enkel , grundläggande klädstång . Om detta stämmer in på dig , det finns ett annat alternativ . Bygg en enkel klädstång med en bit rör , en del skrot virke och några grundläggande tools.Things Du behöver
Måttband
Stud finder
Pencil
Pipe
Marker
Röravskärare
2 - by- 4 skrot
1 - av - 2 skrot
Saw
Borra
nivå
Träskruv
Skruvmejsel
Paint ( tillval )

Visa fler Instruktioner
1

Leta väggreglar i din garderob med hjälp av en regeldetektor . Varje ände av klädstång måste uppradade med en stud . När du hittar två på en bra plats för ditt spö , markera sina platser med en blyertspenna . Båda blyertsmarkeringarska vara i samma höjd från golvet och på samma avstånd från garderoben vägg .
2

Mät utrymmet i garderoben , från markering för att markera , där du vill installera klädstång . Addera 3

Mät samma längd på en bit 1 - tums metallrör . Markera mätningen med en märkpenna .
4

Spänn en röravskärare på röret med kapskivan på märket .
5

Rotera kniven runt röret en gång att starta snitt. Spänn kapskivan och rotera skäraren igen. Upprepa denna process för att dra åt och vrida tills röret kapas hela vägen igenom .
6

Skär två 2 3/4-tums avsnitt av 2 -by - 4 ombord , och fyra 2 1/2 - tums avsnitt av 1 - av -2-kortet .
7

Rada upp ett 2 - by- 4 avsnitt horisontellt under en av blyertsmarkeringarna . Använd en nivå för att se till att den är horisontell , sedan borra två styrhål genom 2 -by - 4 och in i väggregel bakom.
8

Skruva fast 2 -by - 4 avsnitt i den väggregel använder 3 -tums träskruvar .
9

Placera en sektion av en - av - två på vardera änden av det monterade 2 -by- 4 , vilket skapar en U-form. Borra hål och skruva fast dem i väggen . Dessa sidostyckenär inte bärande , kommer de helt enkelt att hålla röret på plats .
10

Gör en U- ram på den andra blyertsmarkering .
11

Måla två ramar för att matcha din garderob interiör ( om så önskas ) .
12

Släpp röret in i de två U ramar , utvidga den över garderoben . Addera