Home & Garden >> Hem Trädgård >> Housekeeping >> Home Organizing >> Content

Förvaring skor i en plastpåse

Ingående otaliga lådor för att hitta din favorit par skor tar tid . Du kan spara tid och ansträngning om du lagrar dina skor i plastpåsar , som också bevarar dem och skyddar dem från smuts och damm . En plastpåse tar mindre plats än en låda och är billigare än traditionell plast förvaringskärl . Innan du sätter dina skor i plast dock ta några minuter för att se till att de är rena och korrekt prepared.Things du behöver
mjuk trasa eller svamp
Mild tvål
Skoborste
Plastpåse
Vit mjukpapper
Frivilliga poster :
Sko bårar
Suede schampo
Canvas renare
Vinäger
Etiketter
svart markör
Visa fler Instruktioner < br >
1

Rengör skorna tillverkade av konstgjorda material som gummi och plast , med en mjuk , fuktig trasa och mild tvål . Använd en sko borste för att ta bort smuts från fotsulorna och varje skreva . Enligt " Martha Stewarts Homekeeping Handbook " , ren lackläder med en trasa och en blandning av ättika och vatten . Rengör läder med en fuktig svamp . Föryngra mocka med mocka schampo och en svamp. Vård för canvas med arbetsytan renare . Kontrollera tillverkarens instruktioner för att rengöra skor gjorda av fina tyger , som siden eller satin .
2

Lufttorka dina skor för att bevara dem . Detta kommer också att skydda dina fötter . Damp , våta skor är en grogrund för svampangrepp . Se till att insidan och utsidan av skorna är torra vid beröring . Addera 3

Infoga skrynkliga silkespapper i skorna för att behålla sin form . För slutna - in skor, såsom loafers eller pumpar , sko bårar är ett alternativ . Köp bårar vid sko verkstäder , varuhus och vissa apotek .
4

Wrap varje sko i minst två ark silkespapper för att förhindra skav , häl grafik och färgöverföring. Täck prydnader , spännen och klackar för att förhindra skador .
5

Välj påsen . Plastpåse tjocklek mäts i tusendels tum . En mil är en en tusendel av en tum . Till exempel är en detaljhandel väska vanligtvis två mil . En fryspåse är vanligtvis tre mil . En tydlig , blixtlås fryspåse är ett bra alternativ för att se dina skor . Använd en gallon storlek för barnskor mindre än storlek fem . Använd två - liters storlek för dam-och herrskor storlekar sex till 10 . Använd 3-5 gallon storlek för vuxna skor större än storlek 10 eller för plattform eller kil - klackar . En dragsko väska är också ett bra val . Den dragsko stängning tillåter luften att cirkulera . Dina skor kommer att lukta fräsch och ren .
6

Placera skor upprätt i påsen för att behålla sin form . Addera

från:http://hem.98905.com/housekeeping/home-organizing/1012084796.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.