DIY Wine Closet

För att bevara smak och hålla korkar fuktig , är korrekt vin lagring väsentligt . En temperatur mellan 50 och 55 grader Fahrenheit och en luftfuktighet på 70 procent är optimala , men flaskorna kan förvaras i ett område med mindre förändringar i upp till sex månader utan att bli förorenat . Källare används vanligtvis för lagring av vin , men om du inte har en källare , kan du använda en extra garderob i stället . Ett litet linne eller päls garderob kan lätt hålla mer än 100 flaskor av wine.Things Du behöver
Måttband
Nivå
Hylla konsoler
1 - tums tjock plywood
2 - tums omfattande dörr eller fönster trim
1 - tums träskruvar
Trä kitt
Paint
Pensel
12 - tums vinklad sko hylla parentes
dörr sopa
Hammer
Weathers
Visa fler Instruktioner
1

mäta bredden och höjden på garderoben . Figur en hylla för varje 8 inches av höjd . Klipp 1 - tums tjock plywood i hyllor som är 12 inches djup och utöka bredden på garderoben .
2

Markera en nivå linje tvärs över baksidan av garderoben för varje hylla . Position två hylla konsoler vertikalt längs den bakre väggen i garderoben , direkt ovanpå två inramning dubbar . Skruva fast konsolerna i reglarna med 2 - tums eller skruvar , placera en skruv minst var sex inches längs fästena . Addera 3

Klipp remsor av 2 - tums trim till bredden på hyllor . Linje botten av trim upp med botten av kanten på hyllorna och fäst klädseln med en tum träskruvar . Den trim kommer att skapa en läpp vid kanten av varje hylla .
4

Applicera en ärtstora droppe trä kitt till chefen för varje skruv och låt det torka . Måla hyllorna , om så önskas .
5

Installera hyllkonsoler i hyllan stöd vid varje horisontell linje markeras på den bakre väggen i garderoben .
6

Placera hyllorna på toppen av konsolerna. Fylla hyllorna med vinflaskor . Läppen skapats av trim kommer att hålla vinet på hyllorna .
7

Hammer en gummi dörr sopa till botten av dörren och installera weathers runt perimetern för att hålla ljuset ut ur garderoben .
Addera