DIY skoställ för baksidan av en dörr

Även om du bor i en rymlig plats , utrymmessparandeåtgärder är alltid välkomna . Från låda arrangörerna till underbed papperskorgar , minimerar röran håller det enkelt. Ryggar dörrar är idealiska för förvaring , så om du redan har upptäckt hur händig back - av - badrum dörrar kan vara för att stuva handdukar och dräkter , är du redo att ta nästa steg : att skapa en skohylla som hänger på baksidan av din garderobsdörren så att dina skor har en praktisk hem när du inte bär them.Things du behöver
Kraftig plast duschdraperi
Pencil
Yardstick
Symaskin
tandning skjuvning
Thread
dymling ( er) från Dekorativa trim
tejp
Visa fler Instruktioner
1

Mät dörren där du planerar att hänga din skohylla att bedöma längden och bredden på den färdiga pjäsen . Eftersom du inte behöver oroa dig för att sy fållar runt uppbackning eller sko fickor , det finns ingen anledning att lägga till några inches till dina mått för att göra jobbet .
2

Använd en penna och måttstock att fastställa och markera plast dusch gardin bredd utifrån dina beräkningar . Följ penndragenlinje med ditt taggsax att skapa dekorativa kanter på ena sidan av duschdraperi . Du kan lämna den andra sidan av enbart duschdraperieller rosa det också. Addera 3

Ställ in din symaskin . Använd en fin nål storlek 9-11 och nylon eller merceriserad tråd och ställa in en lång stygnlängd för att minimera antalet nålstick i plastmaterialet . Därefter lätta upp spänningen och trycket om du kan kontrollera dessa inställningar och sedan är du redo att sy skohylla .
4

Börja med att sy en övre söm , skapar en rymlig kanal längst upp av avsnittet gardinen för att tillgodose pluggen som kommer att stödja , stabilisera och hålla sträckt skon lagerhyllan när den är hängd . Du kanske vill använda en träpinne i nederkant också, så skapa ett andra hem för detta ändamål .
5

Skär resterande duschdraperi i 12 x 12 - tums rutor med hjälp av dina taggsax att skapa fina kanter runt fick bitar. Om du vill dekorera fickorna , nu är det dags att sy på lappar , kände blomma former , eller annan trim . När fickorna är dekorerade , de är redo att fästas , men undvika att göra punktering i plasthylsorgenom att rada upp dem på underlaget med hjälp av kontorstejp för att hålla dem på plats .
6

Sy två sidor och botten av varje ficka till duschdraperi uppbackning på samma djup så alla dina fickfästsömmar är , till exempel, ½ tums bred . När fickorna är fästa , dra av kontorstejp . Träd en tjock träpinne genom fållen kanalen i toppen .
7

Undvik driva spikar i garderobsdörren genom att montera over-the - dörr lagrings krokar och sitt ändarna av dymlingar i krokarna för att hålla enheten på plats . Inga mer bekymmer om smutsiga skor som du kan utplåna fick interiörer om de är nedsmutsade och , om du har använt en transparent duschdraperi för projektet , har du inga problem att se vilka par svarta skor som du vill ha på en viss dag . Addera

Vorherige Seite

Nästa artikel