Hur man Gör en liten Storage Skåp

Ett ​​litet skåp lägger möjligheter lagring till nästan alla rum i huset . Oavsett om du bärgade ett skåp från ett kök remodel , hittade ett fynd på en auktion eller bara vill omforma ett befintligt skåp i ditt hem , gör renoveringen skåpet mer attraktiv och funktionell . Omfattningen av skåpet makeover beror på dess nuvarande skick och bruk , samt hur du tänker använda enheten . Bestäm vad du vill lagra i skåpet och hur du vill att det ska se ut innan du börjar. Detta är vad du behöver
Sandpapper
Duk
Primer
Paint
Paintbrush
Wood
Screws
Nails
Borra
Hammer
dörr
Gångjärn
Knoppar
Visa fler Instruktioner
1

Kontrollera förvaringsskåp för stabilitet och strukturell integritet . Skaka skåpet för att se till att det är robust , och titta på enskilda hyllor och dörrar för att se till att de är stabila och funktionella . Fixa någon skada eller instabilitet i skåpet.
2

Sand ytorna av förvaringsskåpet . Torka bort dammet kvar från slipning med en mjuk trasa . Addera 3

Prime och måla skåpet , både inom och utanför . Applicera ett lager grundfärg och två eller tre lager färg till en slät yta. Välj en färg färg baserad på resten av rummets inredning .
4

Lägg avdelare till hyllorna om du planerar att förvara mindre föremål inuti . Skär skivor för att passa vertikalt mellan hyllorna som avdelare . Skruva eller spika brädorna på plats .
5

Byt skåpets dörr om den befintliga inte fungerar . Leta efter premade skåpdörrar på ett hem förbättring butik som passar skåpets öppning.
6

tillbaka hårdvaran på skåpdörren , även om du inte byter ut själva dörren . Den nya maskinvaran hjälper dörren öppnas och stängs bättre samtidigt som skåpet ett nytt utseende . Addera