Det bästa sättet att rengöra My Micro Couch

Micro är en typ av mikrofiber , ett syntetiskt material av mycket små strängar tätt stickade eller vävda tillsammans . Micro är ett prisvärt alternativ till verklig mocka och används ofta på möbler, därför att det är mjukt, lågt underhåll och motståndskraftig mot ett stort antal olika fläckar. Det bästa sättet att rengöra din micro soffan är med flera syften rengöringsmateriel som de flesta har hemma , tillsammans med hänvisning till uppgifter som lämnats av tillverkaren på etiketten på soffan eller i bruksanvisningen .
Saker du behöver
Vakuum slang och borste eller ludd borste
Hushållspapper
Lösningsmedelsbaseraderengöringsmedel eller diskmedel
Sponge
handdukar
våtservetter
Instruktioner
1

Dammsug din micro soffan med en sugslang och borste eller använd en ludd borste för att ta bort all smuts och skräp .
2

Kontrollera din micro soffa för en tagg med en kod på den. Microfiber möbler ofta kommer med en tagg med en av följande koder : " W " ( använd ett vattenbaserat rengöringsmedel , exempelvis diskmedel och vatten ) , "S " ( använd ett lösningsmedelsbaserat rengöringsmedel ) eller " SW " ( användning ett vattenbaserat rengöringsmedel eller en lösningsmedelsbaserat rengöringsmedel ) . Om din soffa har en tagg med ett S , kontrollera att din kommersiella rengöringsmedel listar micro eller microfiber som ett lämpligt material att behandla. Om din soffa har inga etiketter , kolla din instruktionsbok för rengöring rekommendationer .
3

Blot eventuella vätskespill genast med hushållspapper . Vätskor ta lång tid att suga in micro , eftersom det är vattenbeständig. Agera snabbt för att förhindra permanent färgning.
4

Testa din kommersiella renare på en undanskymd plats på ett "S" -märkt soffa för biverkningar . Följ tillverkarens anvisningar för användning.
5

Fyll en hink med varmt vatten och tillsätt ett par droppar diskmedel . Doppa en svamp i lösningen , pressa ut överflödigt vatten och gnugga fläcken . Använd så lite vätska som möjligt , och bara gnugga områden som färgas . Skölj svampen , doppa den i rent vatten och torka den behandlade delen av soffan för att få bort all tvål . Klappa fläcken försiktigt med en torr handduk . Följ denna process om din soffa har en "W " tag .
6

Testa vattenbehandlingsmetodenpå en undanskymd del av din soffa , om den inte har någon tagg eller instruktionsboken, för att undvika en negativ reaktion .
7

Ta bort eventuella vattenringar kvar från fläckborttagningsprocessengenom att torka av ytan med en våtservett .