Bivax borttagning

Bivax polish skyddar träytor . Det är dock inte en renare . Folk gör misstaget att applicera bivax till en yta , sprider ut det och polering den till en bra glans utan att först ta bort damm och smuts . De tror damm och smuts fastnar på duken som de polska . Men damm och smuts på ytan faktiskt bli instängd under bivax . Så småningom , uppbyggnaden av bivax , tillsammans med allt damm fångas under den, gör att möblerna till tråkig . Det enda sättet att hantera detta är att ta bort bivax och börja om igen saker .
Du behöver
Spirit - baserade möbler renare Homemicrofiberdukar
Vacuum
Stålull

Plastic spackel Omdömen liten paintbrush
skyddshandskar
Instruktioner sälja Förbereda möbler
1

Sätt på dig skyddshandskar och testa en mycket liten mängd av möbler renare på en undanskymd del av pjäsen du behandlar . Se till att den är kompatibel med målgång på träet . Om du har några tvivel om resultatet , köpa en annan typ av renare och genomföra ett liknande test .
2

Ta bort hårdvara såsom dörr och låda handtag från möbler.

3

Fäst mjuka damning verktyg för din dammsugare trollstav . Dammsug bort allt damm och annat skräp från möbelytan. Var särskilt uppmärksam på ristningar och lister .
Ta bort Ansamling
4

Kontrollera de områden som normalt upptas av möbler hårdvara . Små åsar av polish , vax och damm uppstår ofta på dessa platser . Skrapa försiktigt bort dem med hjälp av en plastspackel.
5

Kontrollera möbler för alla områden där uppbyggnaden av bivax är särskilt märkbar , såsom sniderier och lister . Använd en pensel för att tillämpa renare på dessa punkter . Detta kommer att ge renare extra tid att agera när du tar bort bivax uppbyggd från andra områden .
6

Rent angränsande mindre områden åt gången . Applicera en liten möbel renare för varje , med en ren , fuktad , mjuk duk . Hålla flera dukar till hands och byta till en ren , när den som du använder blir smutsig .
7

Applicera mer möbler renare till de områden med kraftig uppbyggnad medan du arbetar.
8

Ta bort uppbyggd, med hjälp av en tandborste , från de snidade områden som du redan har belagts med renare när du är klar på flacka områden . En skärpt tapp kommer att avlägsna uppbyggd från djupa skrevor och hörnpunkter .
Uppnå en bra avslutning Omdömen 9

Gör om hela reningsprocessen . Detta kommer att säkerställa att du tar bort all silikon ur sprut polish som fortfarande på träet .
10

Buff möblerna med en ren , mjuk trasa tills den har en polerad utseende.
11

Använd bivax , om du känner att det är nödvändigt , men innan så gnugga ytan försiktigt med mycket fin stålull .
12

Dammsug ytan med mjuk damning verktyg för att säkerställa att inget damm är instängda under vaxet och torka med en knappt fuktig trasa för att avlägsna eventuella fingeravtryck .
13

Applicera ett tunt lager bivax till träet . Buff detta till en bra polish , och ersätta möblerna hårdvara .