Vilka är orsakerna till Dirty solarier

?

Inomhus solarier är ett underbart alternativ för många människor , på grund av att de kan lämpligen solbränna året runt , oavsett årstid . I USA ensam, ett genomsnitt av en miljon individer solbränna varje dag. På årsbasis , cirka 28 miljoner tan inomhus . Antalet garvare ökar , liksom oro över de hälsorisker som denna moderörelse.
Hälsoreglementet

I Illinois , staten generalförsamling förklarade att alla solariet ytor som berörs av kunderna måste steriliseras efter varje användning med ett registrerat desinfektionsmedel som godkänts av Förenta staternas miljöbyrå , liksom alla trasa handdukar som används för rengöring och torkning av solarier . Dock har inte alla stater antagit samma förordning , och det är nästan omöjligt att övervaka eller verkställa politiken för all garv affärer i de reglerade stater. Staterna är inte bundna att anta solariet regler och många stater har ingen lag på sina böcker i fråga om solariet vård .
Ledning Demografiska

De flesta inomhus solariet anläggningar ligger i närheten av eller på college campus grunder . Även om de inte är , oftare än inte , är unga vuxna som ansvarig för att arbeta i eller kanske hantera solarium . Fast det är inte alltid en bra idé att stereotypen , kvarstår det faktum att de flesta tonåringar eller unga vuxna inte tenderar att fokusera på rengöring , lika mycket som de fokuserar på klientinteraktioneller provision aspekten av försäljningen . Även när ordentlig solarium rengöring lärs ut och bedöms , är det sannolikt att ignoreras om inte en kund begär en rengöring eller har ett klagomål om tillståndet i solariet .
Solarium Villkor

En smutsig eller ohälsosamma solarium är inte något att ta lätt ; i själva verket borde det tas på största allvar . Potentiella risker med en smutsig solarium inkluderar vårtor , HPV och herpes , bara för att nämna några . Alla dessa villkor frodas i varma, fuktiga miljöer . Solarier innehåller båda dessa villkor vid användning. Solariet är i ett varmt varmt inställning , vilket framkallar svettningar , och därför skapar den varma och fuktiga miljö på solariet . Om du är en inomhus garvaren , bör du vara medveten om riskerna .
Solarium Försiktighetsåtgärder

Personer som inte vill att upphöra från att få en falsk baka kanske vill välja ett säkrare , renare version av inomhus garvning . Många solariesalonger erbjuder nu en spray-on tan . Detta innebär att kunden förblir i stående ställning i ett slutet utrymme eller rum medan hundratals små jets spraya på en garvförening. Nackdelen med detta alternativ är att spray tans tenderar att vara dyrare eftersom mindre tid är inblandad och, beroende på vilken typ av spray tan valt , kan det vara mycket längre än en solbränna som erhålls genom att ligga på ett solarium , under varma lampor .