Hur Ren skinnmöbler Naturligtvis

Läder är ett naturmaterial som ofta används i många möbler runt huset . Från soffor att älska säten , kan skinnmöbler vara mysig och lyxig på samma gång . När du rengör detta material kan vara en utmaning , kan du göra det naturligt utan hjälp av starka kemiska rengöringsmedel . Om du har några skinnmöbler som du vill rengöra med miljövänliga produkter , kan du lära dig att göra det för att göra miljön lite grönare och ditt skinn lite cleaner.Things Du behöver
Cloth
vatten
1 ½ koppar linolja
Pot
Stove
¾ kopp vit vinäger
Plastflaska med spraymunstycke
Sponge
Visa fler Instruktioner
1

Blöt en ren trasa med lite ljummet vatten och torka av skinnmöbler , till bort damm och skräp . Låt möbler att sitta i ungefär en timme , så det är helt torrt .
2

Koka 11/2 kopp linolja i en kastrull i ca fem minuter på en medelvärmeinställning , sedan bort från värmen och låt den svalna till ljummet i fem till 10 minuter . Addera 3

Blanda i 3/4 dl vinäger med linolja och häll din blandningen i en plastflaska med spraymunstycke topp . Säkert vrida toppen stängd för att förhindra läckage .
4

Spray en ren svamp med din blandning med cirka tre till fyra sprutar och börja torka din skinnmöbler . Åter spraya svampen varje par minuter och fortsätta gnugga möblerna ner med blandningen tills den är helt täckt .
5

Låt olja och vinäger blandningen stå i en halvtimme , och sedan torka utanför möbler med en ren varm trasa . Addera