Hur man reparerar läder i hemmet

Läder är ett populärt material som används vid tillverkning av möbler , bilklädslar och kläder . För det mesta , är läder ett slitstarkt material som kommer att pågå under flera år . Tyvärr , olyckor händer och det är möjligt för även de dyraste och lyxiga skinnstyckeatt lida en tår . Denna tår kan åtgärdas hemma utan att behöva ta läderstycketvara professionellt restored.Things du behöver
läder reparationssats
240 - slippapper
Skalpell
Pincett
Bomull svabb
mjuk trasa
Visa fler Instruktioner
1

Kontrollera läder reparationssats , som kan köpas på många varuhus och järnaffärer , för rätt färg som kommer närmast matcha din läder pjäs .
2

Förbered ytan runt tår genom att försiktigt slipa det med 240 - slippapper . Detta kommer att hjälpa de produkter som används i kitet följer lädret mer effektivt. Kitet kan också innehålla ett lösningsmedel avsett att förbereda utrymmet. Detta kan användas i stället för sandpapper , om så önskas . Addera 3

Trimma trasiga kanter läderstyckemed en skalpell . Detta kommer att bidra till den färdiga reparationen ser rent .
4

Placera bit duk levereras i läder reparationssats i den rivna området med en pincett . Lägg det lilla tygstycke mot undersidan av läderstycket.
5

Lägg en klick av limmet ingår i satsen på undersidan av läderstycketdär den möter duk med en bomulls svabb . Detta lim används för att hålla fast tyget stycket på undersidan av lädret .
6

Sätt press på lädret i området limmet applicerades under 15 sekunder . Detta kommer att hjälpa den adhesiva bindningen mer effektivt. Låt limmet torka , vilket kan ta flera minuter .
7

Applicera ett tunt lager av läder filler från satsen till den rivna område med en liten kniv . Låt detta lager torka och applicera ett andra och tredje , eller till dess att riva är tre fjärdedelar fulla .
8

Lägg ett sista lager av spackel på det trasiga området . Fyllmedlet bör jämnas ut med en palettkniv så att den ligger i nivå med den ursprungliga läder omger den .
9

Tillåt denna sista lagret för att torka .
10

Sponge på ett tunt lager av läder färgning hittades i satsen. Låt det torka och lägg ett andra lager .
11

Låt detta andra lager för att torka och lägga till ett tredje lager spred några inches runt området av brottet i den ursprungliga läder . Detta kommer att hjälpa färgen blandas på ett effektivare sätt .
12

Slipa försiktigt nyligen färgade området med 1.200 - slippapper som ingår i läder reparationssats .
13

Blöt en mjuk tyg med läder finish . Lägg ett lager målgång över det tidigare rivna området och låta det torka innan du använder läderstycket. Lädret yta till för att skydda bit från ytterligare skador och återställa glans . Addera