# >> Hem Trädgård >  >> Housekeeping >> Möbelvård >>

Hur Gör Metal Stolar

Uppdatera dina metall stolar gör att de ser helt nya . Chip färg och finish förstöra utseendet på metallmöbler, särskilt om det bildas rost på utsatta ställen . Åter gör stolarna kräver endast en minimal ekonomisk investering men det tar ansträngning och tid att göra det på rätt sätt . Produkter och metoder som används för utemöbler fungerar bäst på metall inredning , oavsett om du åter gör möbler för uteplatsen bruk eller för att tillhandahålla ett inre område . Detta är vad du behöver
Tvättmedel
Bucket
Nylon borste
tandborste
Stålull
Stålborste
thinner
Primer
Pensel
Paint
Visa fler Instruktioner
1

Kombinera ¼ kopp tunga tvättmedel med 1 liter varmt vatten . Lägg blandningen i en hink .
2

Scrub stolarna med tvättmedelslösning. Använd en nylonborsteför att skrubba metallytan och en gammal tandborste för att rensa ut alla spår i metallen .
3

Gnid de rostfläckar och måla på möbler med en fin korn stålull , med hjälp av en cirkulär polerrörelse. Använd en liten stålborste för att ta bort rost från insidan några spår . Torka thinner över envisa fläckar av färg för att lossa dem , sedan skrubba igen med stålull .
4

Skölj stolarna med rent vatten för att avlägsna eventuella kvarvarande rengöringsmedel eller rost rester . Torka av möbelramentorrt .
5

Måla stolarna med en rostbeständigprimer gjord för metall ansökan . Använd en pensel för att måla ett jämnt lager över hela möbelramen. Använd en mindre borste för att få primern in några spår . Låt grundfärgen torka helt för 12 till 14 timmar .
6

Applicera en sista lager färg i önskad färg . Använd en färg formulerad för användning på utomhus-eller metallmöbler för bästa livslängd på restaurering . Låt färgen torka i 24 timmar innan du använder möbeln . Addera