Hur får man Smeta Skriver Off rostfritt stål Kylskåp

Även rostfria vitvaror ge ditt kök en skarp och modernt utseende , de aldrig förbli drogfri för lång . Den reflekterande ytan av rostfritt stål visar alla brister såsom fläckar och fingeravtryck . Det är nästan omöjligt att förhindra fläckar från att visas på stålytan , men du kan ta bort dem med vanliga hushållsprodukter för att hålla ytan blank och tilltalande . Rengöra rostfri kyl regelbundet kommer att se till att apparaten ser sitt bästa på många år .
Vad du behöver Omdömen Mild flytande diskmedel
Bowl
Svamp
Vit vinäger
Spray flaska
handdukar
grönsaker, baby eller olivolja
Club soda
Pappershanddukar
Citronsaft
Instruktioner
1

Behandla fläckar med 1 msk mild flytande diskmedel i kombination med 1 liter varmt vatten i en skål . Fukta en tvättlapp i tvålvatten och torka fläckar i fiberriktn . Skölj ytan med varmt vatten och torka den med en mjuk tvättlapp .
2

Häll vinäger i en sprayflaska och dimma kylskåpet . Torka av vinäger på det rostfria stålet med en mjuk och fuktig tvättlapp i fiberriktningen . Vit vinäger inte behöver sköljas . Torka ytan med en mjuk handduk eller tvättlapp när du tar bort fingeravtryck .
3

Ta bort tuffa fläckar genom skinande rostfritt stål med olivolja , vegetabilisk eller babyolja . Applicera en tesked av oljan på en mjuk tvättlapp och torka den över ytan i riktningen för kornet. Applicera oljan till tvättlapp efter behov tills du täcker hela ytan .
4

Rengör ytan på den rostfria kylskåp med club soda för att avlägsna ränder och fläckar . Fukta pappershanddukar eller en tvättlapp med soda och torka den över de drabbade områdena . Skölj club soda från kylskåpet och torka ytan med en mjuk handduk omedelbart för att förhindra vattenstämplar bildas.
5

Använd ren citronsaft till en tvättlapp och torka den över ytan . Torka av citronsaft över fläckar och skölj sedan med varmt vatten . Torka kylskåp med en mjuk handduk .