Hur att rengöra en Duet Torktumlare

Whirlpool Duet torken är en del av en serie av energibesparande frontmatade tvättmaskiner och torktumlare . Oavsett vilken typ av Whirlpool Duet tork du äger , kommer det att samla in rester och fläckar och bygga upp ludd från regelbunden användning . Fläckar kan överföra till din tvätt , och ackumulerade ludd kan bromsa torktid eller tom orsaka överhettning . Whirlpool hemsida rekommenderar att använda milda produkter för rengöring av tork interiör och exteriör . Rengör Whirlpool Duet torktumlare regelbundet och tömma luddfiltret efter varje torktumling för optimal prestanda .
Vad du behöver Omdömen Mjuk borste
milt rengöringsmedel eller flytande tvål Omdömen Handdukar

Dukar
Icke brännbara allrengöringsmedel
Instruktioner
1

Stäng av torktumlaren och ta bort eventuella föremål från insidan .
2

Ta bort luddfiltret från insidan av dörrkarmen. Rulla ludd utanför skärmen .
3

Skölj luddfiltret med varmt vatten . Rengör med en mjuk borste och två eller tre droppar milt rengöringsmedel eller flytande tvål .
4

Skölj luddfiltret noggrant med hett vatten och skaka av överflödigt . Torka den med en handduk och ställ in den på plats i luddfiltret facket .
5

Fukta en trasa med icke brännbart allrengöringsmedel . Torka ur torktrummanför att ta bort eventuella fläckar och rester . Skölj trumman med en ren , fuktig trasa .
6

Rengör utsidan av torken , kontrollpanelen och dörren med en trasa och allrengöringsmedel .
7

Placera en last av rena handdukar i torktumlaren och ställa torktumlaren på & quot ; Normal & quot ; cykel för att torka insidan .