Jag behöver byta Cord för en Oreck XL Vacuum

Den Oreck XL är en dammsugare som tillverkas och distribueras av Oreck . Oreck erbjuder ett sortiment av hem rengöringsprodukter och utrustning , som alla har en begränsad livstidsgaranti . Om du behöver byta sladden av Oreck XL vakuum , finns det flera saker att tänka på . Garanti

begränsad livstidsgaranti täcker alla reparationer till vakuum , med undantag för normalt underhåll eller oaktsamhet . Standard underhåll omfattar byte av bälte , vakuumpåsar och borstvals som behövs . Om Oreck XL vakuum missbrukas , är garantin ogiltig . Missbruk vårdslöshet ingår inte utför normalt underhåll , med hjälp av vakuum för kommersiellt bruk eller skador som orsakats av användaren , till exempel ett husdjur tugga igenom sladden .
Cord

garantin täcker sladden på vakuum , om det sköts på rätt sätt . Om sladden slutat arbeta och har inga skador , det är orsakade av tillverkningsfel eller delar tillverkas felaktigt . En auktoriserad Oreck återförsäljare kommer att ersätta sladden utan kostnad .
Standard Underhåll

För att säkerställa att kabeln fungerar ordentligt , stuva sladden på lämpligt sätt . Efter användning , låg längden på sladden på golvet från fästet i vakuum till kontakten till eluttaget . Dra linan försiktigt från början till slut att släppa några veck på sladden . Starta vid basen av enheten , vira sladden runt sladden handtag på vakuum .
Reparation

Om garantin ogiltigförklaras på grund av skador som orsakats av felaktig användning , en vakuum reparation återförsäljare eller Oreck auktoriserad återförsäljare kommer att reparera sladden mot en avgift . Avgifter variera mellan olika återförsäljare . Om vakuumet fortfarande körs med sladd skada , hitta området på sladden utsätts och slå in den med eltejp . Kontakta en auktoriserad Oreck återförsäljare innan du försöker reparera den . Addera